Магазин за кредит

При нас в нашият интернет магазин можете да намерите много фирми предлагащи голямо разнообразие от финансови продукти

магазин за кредит

Въпроси § Отговори

Как работи информационният портал webbroker.bg
След като изпратите вашето запитване чрез формата за запитване за бързи кредити в сайта WEBBROKER.BG, то се изпраща на финансовите институции и банките които биха прoявявили интерс, към вашето запитване за кредит с посочените от Вас параметри. По този начин Вие ще получите възможно най много предложения от различни институции за заема, кредита който търсите.

Кандидатстване за минути!

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с едни от лидерите сред финансовите и не финансовите институции.
Image
Бързи пари без оскъпяване с 0% лихва от 100 лв до 1000 лв за всеки 1 (първи) заем. Клиент който кандидатства за първи път може да ползва кредит без лихва до 30 дни. В случай, че не сте сигурни и се нуждаете от професионална помощ или компетентен съвет, ние можем да Ви помогнем. Изберете си подходяща компания и посетете най-близкият до вас офис на Уеб Брокер!

 Виж повече

Малки заеми. Спешни Бързи пари!

Малки заеми. Спешни Бързи пари!
Бързи кредити онлайн само с лична карта. Заеми до заплата без поръчители от 100 лв до 1000 лв за срок до 30 дни. При първо кандидатстване за бърз кредит до един месец  с 0% лихва, без лихва и оскъпяване. 
В случай,че Ви е необходима малка сума пари за подпомагането на  бюджета или за възникнала спешна, неотложна нужда, можете да се възползвате като отправите запитване към избрана кредитна компания. Може да се  видят в нашият сайт много компании за бързи пари (бързи кредити) и да се подаде запитване към компания по избор. Изберете сумата и срока, който Ви е необходим и смятате, че няма да Ви затрудни, след което изпратете запитването си.

 Бързи пари за минути!

Заеми на вноски

Заеми на вноски
Потребителски кредит с месечни вноски от 400 до 20000 лева. Можете да изберете заем само срещу лична карта без доказване на доход и без поръчители или обезпечен кредит с доказан доход и поръчител.

Ипотечни заеми

Ипотечни заеми
Пари срещу ипотека на имот до 1 000 000 лева. Предлага се бърз ипотечен кредит без доказване на доход, гарантиран с ипотека на недвижим имот, намиращ се в или около по-големите областни центровe. За обезпечение по кредита можете да предложите вашето жилище, земя, къща, апартамент, парцел-договаряне на лихвата. 

Бърза и лесна процедура за кандидатстване!

Подайте вашето запитване за ипотечен кредит без доказване на доход. Може да се направи заявка онлайн, чрез формата за кандидатстване и ще получите становище за броени часове.
 Виж повече..

Често задавани въпроси!

Кредитна институция ли сте?

Уеб Брокер, не е кредитна институция,  НЕ извършва дейност като кредитен посредник.

Кредитен консултант ли сте?

Уеб Брокер е онлайн консултант, който рекламира и информационни услуги за кредитни продукти, на различни банкови и небанкови институции.
Бързи пари - Кредити & Заеми. Въпроси & Отговори Виж всички..
Кредити без оскъпяване с 0% лихва от 100 лв до 1000 лв за всеки 1 (първи) заем за срок до 30 дни.
 Виж повече
Кредисимо
Кредисимо партнер
Фератум
Бърза каса
Вивус
Вивус
София комерс
София комерс
Profi credit
profi

Контакти

Адрес:
бул.Данаил Попов 2,
гр.Плевен, България
Телефон: 064 801 391
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg