Кандидатстване онлайн за минути!

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с едни от лидерите сред финансовите и не финансовите институции.
 
krediti
София комерс
София комерс
Фератум
Бърза каса
Вивус
Вивус
Кредисимо
Кредисимо партнер
Profi credit
profi
Как работи информационният портал webbroker.bg

След като изпратите вашето запитване чрез избраната форма за запитване в сайта WEBBROKER.BG, то се изпраща на финансовите институции и банките които биха прoявявили интерс, към искане с посочените от Вас параметри. По този начин Вие ще получите възможно най много предложения за заема, кредита който ви е необходим.

Малки заеми. Спешни пари!

В случай,че Ви е необходима малка сума пари за подпомагането на  бюджета или за възникнала спешна, неотложна нужда, можете да се възползвате като отправите запитване към избрана кредитна компания. Може да се  видят в нашият сайт много компании за бързи пари и да се подаде запитване към компания по избор. Изберете сумата и срока, който Ви е необходим и смятате, че няма да Ви затрудни, след което изпратете запитването си. Можете да се възползвате от заем до заплата без поръчители от 100 лв до 1000 лв за срок до 30 дни. При първо кандидатстване до един месец  с 0% лихва, без лихва и оскъпяване. 
 пари за минути

Заеми на вноски

Пари на заем с месечни вноски от 400 до 20000 лева. Можете да изберете заем само срещу лична карта без доказване на доход и без поръчители или обезпечен кредит с доказан доход и поръчител.

Ипотечни заеми

Пари срещу ипотека на имот до 1 000 000 лева. Предлага се бърз ипотечен кредит без доказване на доход, гарантиран с ипотека на недвижим имот, намиращ се в или около по-големите областни центровe. За обезпечение по кредита можете да предложите вашето жилище, земя, къща, апартамент, парцел-договаряне на лихвата. 

Бърза и лесна процедура за кандидатстване!

Подайте вашето запитване за ипотечен кредит без доказване на доход. Може да се направи заявка онлайн, чрез формата за кандидатстване и ще получите становище за броени часове.
 Виж повече..

Често задавани въпроси относно финансирането!

Кредитна институция ли сте?

Уеб Брокер, не е кредитна институция,  НЕ извършва дейност като кредитен посредник.

Кредитен консултант ли сте?

Уеб Брокер е онлайн консултант, който рекламира и информационни услуги за кредитни продукти, на различни банкови и небанкови институции.

Кредит без оскъпяване с 0% лихва от 100 лв до 1000 лв за всеки 1 (първи) заем за срок до 30 дни.
 Виж повече

Image

Контакти

Телефон:  0877 569 828
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg