Магазин за кредити

При нас в нашият магазин можете да намерите голямо разнообразие от финансови продукти.

Image

Магазин за кредити

Финансови услуги
Image

Въпроси § Отговори

Как работи информационният портал webbroker.bg?
След като изпратите вашето запитване чрез формата за запитване в сайта WEBBROKER.BG, то се изпраща на финансовите институции и банките които биха прoявявили интерс, към вашето запитване за кредит с посочените от Вас параметри. По този начин Вие ще получите възможно най много предложения от различни институции за заема, кредита или услугата която търсите.

Кандидатстване за минути!

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с едни от лидерите сред финансовите и не финансовите институции.
Image
Бързи кредити без оскъпяване с 0% лихва от 100 лв до 1000 лв за всеки 1 (първи) заем. Клиент който кандидатства за първи път може да ползва кредит без лихва до 30 дни. В случай, че не сте сигурни и се нуждаете от професионална помощ или компетентен съвет, ние можем да Ви помогнем. Изберете си подходяща компания и посетете най-близкият до вас офис на Уеб Брокер!

 Виж повече

Малки заеми. Спешни Бързи пари!

Малки заеми. Спешни Бързи пари!
Бързи кредити онлайн само с лична карта. Заеми до заплата без поръчители от 100 лв до 1000 лв за срок до 30 дни. При първо кандидатстване за бърз кредит до един месец  с 0% лихва, без лихва и оскъпяване. 
В случай,че Ви е необходима малка сума свежи пари за подпомагането на семейният бюджет или за възникнала спешна, неотложна нужда, можете да се възползвате като отправите запитване към избрана кредитна компания. Може да се  видят в нашият сайт много компании за бързи пари (бързи кредити) и да се подаде запитване заявка към компания по избор. Изберете сумата и срока, който Ви е необходим и смятате, че няма да Ви затрудни, след което изпратете запитването си.

 Бързи пари за минути!

Заеми на вноски

Заеми на вноски
Потребителски кредит с месечни вноски от 400 до 20000 лева. Можете да изберете заем само срещу лична карта без доказване на доход и без поръчители или обезпечен кредит с доказан доход и поръчител.

Ипотечни заеми

Ипотечни заеми
Пари срещу ипотека на имот до 1 000 000 лева. Предлага се бърз ипотечен кредит без доказване на доход, гарантиран с ипотека на недвижим имот, намиращ се в или около по-големите областни центровe. За обезпечение по кредита можете да предложите вашето жилище, земя, къща, апартамент, парцел-договаряне на лихвата. 

Бърза и лесна процедура за кандидатстване!

Подайте вашето запитване за ипотечен кредит без доказване на доход. Може да се направи заявка онлайн, чрез формата за кандидатстване и ще получите становище за броени часове.
 Виж повече..

Често задавани въпроси!

Кредитна институция ли сте?

Уеб Брокер, не е кредитна институция,  НЕ извършва дейност като кредитен посредник.

Кредитен консултант ли сте?

Уеб Брокер е онлайн консултант, който рекламира и информационни услуги за кредитни продукти, на различни банкови и небанкови институции.
Бързи пари - Кредити & Заеми. Въпроси & Отговори Виж всички..
Кредити без оскъпяване с 0% лихва от 100 лв до 1000 лв за всеки 1 (първи) заем за срок до 30 дни.
 Виж повече
Кеш кредит
Сити кеш
Кредисимо
Кредисимо партнер
Фератум
Бърза каса
Вивус
Вивус
София комерс
София комерс
Profi credit
profi

Контакти

Адрес:
бул.Данаил Попов 2,
гр.Плевен, България
Телефон: 064 801 391
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg