Партньори

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователни институции.

Компании и Фирми наши Партньори

Компании и Фирми наши Партньори


Благодарение на нашите дългогодишни партньори имаме възможността да Ви предложим едни от най-изгодните условия на пазара в България. Работейки с лидерите сред финансовите, нефинансовите и застрахователните институции Ви предлагаме много и различни видове услуги и продукти, които биха удовлетворили и посрешнали вашите възникнали нужди и желания. Вижте някой от нашите партньори!

Партньор №1 в нашият Магазин за кредити “Бързи пари“

Партньор №1 в нашият Магазин за кредити “Бързи пари“

Най - добрият наш партньор от 2013 г. до днес!
 

logo-sofiac 

София Комерс Креди Груп АД, финансова институция с опит в микро и ипотечното кредитиране.

Вземи своя кредит за 1 час.

Бързи кредити от 100 лв до 3000 лв Ипотечен кредит от 7 000 до 100 000 лв.

Вземи първи или седми заем с 0% лихва за 21 дни! Ако това е твоя първи или седми кредит при нас, можеш да вземеш до 600 лв. без оскъпяване за период от 21 дни. В случай че не по погасиш кредита в рамките на гратисния период, можеш да направиш това на равни месечни вноски. Виж повече

 


Фератум България

Фератум България

"Фератум България" ЕООД ,част от международната кредитна компания Ferratum Group и е първата фирма в България, която отпуска бързи заеми, като кандидатстването се извършва изцяло онлайн. Фирмата оперира с финландски капитал. 

Всеки първи кредит е без лихва и оскъпяване.

Сумата на предоставения заем до заплата може да бъде от 50 до 1000 лева. Нови клиенти на компанията, които кандидатстват за първи път,могат да кандидатстват за сума до 1000 лв. Виж повече..
Профи кредит

Профи кредит

 

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната финансова група Профиреал Груп. Кредитите или заемите от компанията са за суми от 100 до 5000 лева. Периодът за изплащане - от 4 до 24 месеца. Като част от международна финансова група, ПРОФИ КРЕДИТ е динамично развиваща се компания, която предлага бързи кредити за физически лица.Заяви сега!

Кредисимо

Кредисимо

Кредит с 0% лихва от 100 лв до 800 лв за всеки 1 (първи) и 5 (пети) заем за срок до 30 дни.
Кредит до 4000 лева с изплащане на вноски от 3 до 24 месеца. Лихвата се определя индивидуално. Виж повече..
Изи кредит

Изи кредит

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента.
Виж повече..

Vivus

Vivus

Бързи кредити от 50 лв. до 1000 лв. Срок за връщане от 5 до 30 дни. Първи кредит без лихва за период от 30 дни, от 100 лв до 400 лв.
За нов клиент допустима максимална сума за кандидатстване е 1300 лв.
Виж повече..
Trans card

Trans card

Ако нямаш просрочени задължения, а месечният ти доход след приспадане на данъци, осигуровки и погасителни вноски е над 300 лева, заяви онлайн кредитна карта trans.card.

След активирането на картата с парите от кредитния лимит погаси онлайн скъпите си кредити, отпуснати от банка или финансова институция.

Заяви trans.card сега!

Магазин за хора с увреждания - помощни средства

Магазин за хора с увреждания - помощни средства

От магазина на фирма Новамед можете да заявите всичко на най добрата цена!Ще получите специална отстъпка при заявка онлайн!

Ние използваме целия си многогодишен опит за да помагаме на нуждаещите се да комуникират и да водят един по добър,приятен и достоен социален живот.Ще Ви дадем компетентни практични съвети.Ако се колебаете не се притеснявайте, запитайте ни и ние ще Ви отговорим какво трябва да направите при възникнали въпроси или проблеми. Заявете сега и вземете БЕЗПЛАТНО от нас продукта от който се нуждаете! 

ЕВРО ТАКС

ЕВРО ТАКС

Възстановяване на данъци от чужбина. 
Предлагаме безплатно изчисление и информация 
Работим от понеделник до петък, 9:00 – 17:00 часаНа този етап се обслужват следните държави:Великобритания, Холандия и Германия
Виж повече..
Easy Pay

Easy Pay

EasyPay дава възможност да заплатите всички свои задължения на едно място и за максимално кратко време. Предлагаме много услуги, сред които:
плащане на битови сметки, данъци и глоби, вноски по кредити и застраховкизакупуване на винетки или билети за културни и спортни събития, изпращане и получаване на парични преводи в страната и чужбина и др.
Виж повече..

Image

Контакти

Телефон:  0877 569 828
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg