За нас

Вижте всички наши представители и магазини за кредити и всички действащи Франчайз партньори!

 

 Фирмата "Уеб Брокер 2014 ООД" извършва дейност  като независима консултантска компания, предлагаща услуги и консултации на нуждаещите се в различни области на ежедневието. Фирмата НЕ извършва дейност като кредитен посредник, кредитен брокер или застрахователен брокер . Уеб Брокер е базиран в интернет консултант, който помага за бърза  връзка на  потребителя  с  услуга или продукт предлаган на пазара онлайн. Порталът, интернет страницата  webbroker.bg  представлява прозорец  с  много различни видове услуги видими подробно и разбираемо на едно място. Както е видно при посещение на сайта предлагаме място за реклама на наши настоящи и бъдещи партньори във всички сфери на услугите. Порталът е създаден единствено и само с рекламна цел в помощ на потребителят  да намери по лесно услугата или продукта от който има нужда или необходимост. Потребителят може да направи същото използвайки някоя интернет търсачка, като принципа е същият. Разликата е, че при нас може да види повече примерно фирменото лого , актуалните промоции и друго което не е видимо веднага в самата търсачка ( примерно Гугъл). Посещавайки портала на Уеб Брокер,  потребителят може да се запознае с повече информация  за продукта или услугата предоставяна от самата компания наш(бизнес партньор) , както и да заяви при изрично желание да се свържат с него, като попълни кратка форма за запитване която е собственост на компанията наш партньор. При нас и чрез нашето място потребителят може да изпрати и да се свърже с избраната от самият него компания изпращайки само кратка и не пълна заявка. Всеки наш партньор си подържа или има в зависимост от желанието си и възможностите си неговасобствена страница на нашето място.

Специално за кредитите ,

Съдействаме и при нужда от кредитиране е а именно предоставяме в нашият портал място за реклама и информация за кредитните продукти на различни финансови институции. Това представлява информационна услуга, насочена към намиране от потребителя на оптимален, според индивидуалните си критерии кредитоискател, кредитен продукт. В интернет могат да се намерят предложенията на много кредитни институции, но според нас не винаги може да се намери достатъчно ясна и прозрачна информация за крайните клиенти. Кредиторите които ползват рекламна площ на нашето място са ни предоставели собствени форми за заявки които са внедрени при нас. Информацията на страницата е на самата компания и чрез попълването и изпращането заявката на потенциалният клиент се получава директно от самият кредитор. Кредитора се свързва с потенциалният си клиент и отговаря на всички негови въпроси и желания. Кредитора насочва клиента си и го обслужва както намери за добре и единствено по свое усмотрение. Фирмата Уеб Брокер няма отношение към взаимоотношенията на кредитоискателят и кредитора, както настоящи така и бъдещи. Ние НЕ предоставяме на потребителите по никакъв начин съвети, както и НЕ препоръчваме дадена компания.

Основният предмет на дейност на "Уеб Брокер" е помощна консултация. Екипът ни се състои от опитни специалисти , които работят за реализирането на целите ни за професионално обслужване на клиентите. "УЕБ БРОКЕР" е  патентована марка - български консултант - интернет брокер, чиято мисия е, да помогне на всеки потребител да намери най-изгодното предложение при нужда от качествен продукт, услуга или помощ за запитване за  кредит, застраховка и подходящата инвестиция. При нужда от помощ , съобразявайки се с желанията и изискванията на клиента, консултантите сертифицирани да представляват марката "Уеб Брокер" при запитване оказват активно съдействие в процеса при заявление за конкретна услуга или продукт.

"УЕБ БРОКЕР" е вашият интернет брокер! Целта ни е да помогнем на всеки нуждаещ се, абсолютно сам да си избере най-изгодния продукт на институциите и компаниите, които са наши партньори.

Търсите спешно специален продукт-услуга,  кредит, инвестиция или застраховка?

"Уеб Брокер" - порталът webbroker.bg e вашия бърз финансов агент!

Интернет портала www.WebBroker.bg  ще Ви помогне да го направите бързо и сигурно 

 


за нас УДОСТОВЕРЕНИЕ No 414174 ОТ КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ кзлд

Нашите патентовани търговски Марки

Бързи пари , Магазин за кредити и Web Broker са търговски маркипатентовани са и са обект на  интелектуална собственост!

  уеб брокер 

УЕБ БРОКЕР 

  

БЪРЗИ ПАРИ  - регистрирана  МАРКА рег. No 100306

 
   

Класове на стоките и/или услугите   Списък на стоките и/или услугите

Клас 35:

бизнес консултанткси услуги, отнасящи се до франчайзинг; консултантски услуги в областта на партньорския маркетинг; бизнес консултации във връзка с реклами; бизнес съвети, свързани с реклама.

Клас 36:

брокерски услуги за договори за кредити.

 

Магазин за кредити - регистрирана МАРКА рег. No 109888

 
   

Класове на стоките и/или услугите   Списък на стоките и/или услугите

Клас 35:

рекламни, маркетингови и промоционални услуги; компютризирани услуги за поръчки чрез интернет; осигуряване на онлайн пазар за покупко-  продажби на стоки и услуги; предоставяне на онлайн сравняване на финансови услуги; предоставяне на потребителска информация за стоки и услуги; услуги за онлайн поръчки.


Марката е знак (текст, изображение или комбинация от двете), който отличава нашият бизнес от този на нашите конкуренти. Според действащите правила и закони, интелектуалната собственост обхваща много и различни обекти - марки, патенти, авторско право, ноу-хау и други. Според действащото законодателство само и единствено собственикът на марката има право да я използва свободно. Всички останали могат да правят това само и единствено след изричното негово съгласие. Ако имате желание и смятате да рекламирате или да използвате някоя от запазените търговски марки задължително трябва  преди това да се свържете със собственика на интелектуалната собственост. 

Телефон за връзка: 0988 / 35 02 02 email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Патентно ведомство 

Партньорски офиси на "Уеб Брокер"в България! Виж всички офиси в секция КОНТАКТИ!

В партньорските ни офиси в цялата страна може да Ви съдействаме за потребителски или бърз кредит веднага, да кандидатствате за кредитна карта. Да закупите автомобил втора употреба на лизнг. Да изпратите пари на приятел, да си платите битовите сметки или да си направите вноска по заема или кредита. Да изберете най-изгодната за вас застраховка за дома или автомобила си. Да си закупите евтин самолетен билет и да ползвате при желание много други услуги събрани на едно място. Заповядайте при нас!

Партньори

Имате нужда от помощ?

Спешно Ви трябват бързи пари?

Посетете ни! Свържете се с нас!


sitiизи

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.