Image
Image

Работете за себе си. Бъдете наш Бизнес Партньор

 
Нашето предложение към Вас, франчайзът който Ви предлагаме:

• Предлагаме работа на франчайз. Да се включите срещу малка инвестиция в рамките от 1000 до 5000 лева или безплатно и да печелите работейки за себе си. Можете да разчитате на нас за подкрепа;
• Помощни материали за осъществяване на дейностите;
• Месечно възнаграждение обвързано с вашите постигнати резултати;
• Възможност при желание, да си изградите собствена  партньорска структура.
В какво ще се състои вашата франчайзингова дейност:
Дейността на всеки наш франчайз партньор е съсредоточена в осъществяване на контакти с фирми и организации с различни видове сфери на дейност.
Вашата франчайзингова дейност ще е съсредоточена в рекламиране , представяне и запознаване на вашите клиенти с предлаганите от фирмите продукти и услуги.
Нашите изисквания към франчайз Партньора:

• Желание за развитие на печеливш самостоятелен собствен бизнес;
• Комуникативност честност, лоялност и желание за развитие;
• Поемане на необходимите отговорности относно франчайзинга;
• Самостоятелно организиране на всички свързани с дейността задължения;
• Коректност и добросъвестност към поетите ангажименти.


Вашите  бъдещи задължения като франчайзполучател:

• Осъществяване на дългосрочни контакти с всички потенциални ваши клиенти;
•Компетентно представяне на предлаганите от фирмите продукти и услуги;
• Сключване при необходимост на различни договори с клиентите за реализиране на конкретна услуга;
• Навременно и коректно отчитане на извършената дейност. 
Ако нашето предложение представлява интерес за Вас, можете да се свържете с нас на електронният ни адрес info@webbroker.bg или да използвате формата за контакт.

Необходими изисквания за включване в партньорската програма.

Предложение за партньори!
За да бъдете удовлетворени и доволни от съвместната ни дейност е необходимо да имате мотивация и желание за собствен бизнес. Опитът в предлагането на кредити, застраховки  или други видове услуги ще бъде изцяло във ваша полза. За осъществяването на дейността ще Ви е необходима и добра  компютърна грамотност. Виж повече..

 

Независим представител, франчайз партньорска програма на "Уеб Брокер"
Франчайз - Собствен бизнес с малка инвестиция!
 

Консултанта "Уеб Брокер" е на българския пазар вече повече от 10 години. Фирмата стартира дейността си като независим онлайн консултант, посредник между различни финансови , застрахователни и други компании и крайните клиенти. За този период от време се превръща в един от лидерите на българския пазар. Бързият растеж води до промени, а промените – до въпроси и решения, които да запазят възходящата линия, по която фирмата се движи. Така се стига до идеята за франчайз. Франчайзингът е уникална форма за дистрибуция на стоки и услуги, която генерира в световен мащаб трилиони годишно.  Франчайза провокира франчайзополучателите към по-голяма мотивация, обвързвайки ги с финансовите резултати. Предлагаме много различни видове програми за основни или допълнителни доходи с микро или малка инвестиция, както и ползването на готов бизнес модел, който минимализира многократно вероятността за неуспех. Нащият франчайз партньор има възможност и може да се присъедини към нас без да заплаща никакви такси, ако НЕ желае ексклузивни права за дадено населено място (които варират до 5000лв в зависимост от големината на населеното място). Друго изключително и много ценно е – получената компетентност в края на обучението, с която франчайзополучателят  се сдобива за минимална сума. Едни от малкото  недостатъци на франчайза са наложените  правила и изисквания към кандидатите от веригата. Виж повече..

 

Партньорски програми

Франчайз: Предлагане на всички видове кредити

Изисквания

Изисквания за включване в партньорската франчайзинг програма за предлагане на кредити.

Ако имате някакъв опит в предлагането на кредити, това ще бъде изцяло във ваша полза. Желателно е да имате минимален опит в предлагането на раличните видове кредити. За да бъдете удовлетворени и доволни от съвместната ни дейност e необходимо да имате мотивация и желание за собствено развитие. 

За осъществяването на дейността Ви е необходима добра  компютърна грамотност. Партньорската франчайз програма на Webbroker.bg ще  Ви предостави допълнителна възможност да получавате атрактивни комисионни, предлагайки на вашите потенциални клиенти всички видове кредити. Ако имате собствен или нает, офис или магазин на подходящо място, умеете да работите с компютър, принтер и интернет, моля попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим вероятните възможностите за съвместна работа.

Франчайзингът на Уеб Брокер:
Програмата е валидна за всички малки и големи населени места в България!

Контакти

Адрес:
бул.Данаил Попов 2,
гр.Плевен, България
Телефон: 064 801 391
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg