Подайте вашето запитване за ипотечен кредит без доказване на доход

Кредит срещу ипотека на имот

Предлага се бърз ипотечен кредит без доказване на доход, гарантиран с ипотека на недвижим имот, намиращ се в или около по-големите областни центровe. За обезпечение по кредита можете да предложите вашето жилище, апартамент, къща, търговски или производствен обект, земеделска земя и други. Направи запитване ..

  

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАШИЯТ ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОД!

Бърза и лесна процедура за кандидатстване!

Може да се направи заявка онлайн, чрез формата за кандидатстване и ще получите становище за броени часове. След изпращането на заявката, лицензиран кредитен експерт ще се свърже с вас на посочения телефон за контакт. Вашето запитване, вашата заявка ще бъде получена директно и предоставена на лицензирана финансова институция отпускаща ипотечни кредити, вписана в регистъра на Българска Народна Банка по Закона за кредитните институции и извършваща дейност по отпускане на ипотечни кредити без доказване на доходи. Ще Ви бъдат зададени няколко въпроса във връзка с вашето запитване за ипотечен кредит без доказан доход. В случай, че сте съгласни с условията до няколко дни, след като сте подали всички документи, които са необходими ще получите предварително становище относно одобрението и размера на кредита. Нашите партньори предоставят кредити без доказване на доходи, както за краткосрочни нужди от оборотни средства, така и дългосрочни инвестиционни кредити. Всяка компания, която дава заеми или отпуска кредити, има доверие в кредитоискателите, че ще се отнесат с респект, уважение и зачитане, и няма да злоупотребят с наложеното добро име и ренюме на фирмата или финансовата институция.

 

Лихвеният процент се договаря индивидуално в зависимост от обезпечението.

Какво се предлага, размер, сума, срок?

  • Размер на кредита: от 5 000 до 1 000 000 лева;
  • Срок - от 1 до 120 месеца;
  • Без доказване на доход (за физически лица);
  • Без такса предсрочно погасяване;
  • Изгодна лихва за целия период;
  • Възможности за гратисен период на лихва и главница.


Какво е необходимо, за да получите кредит без доказване на доход?

1. На първо място ще трябва да изпратите запитване - заявка:
Необходимо е да попълните формата за кандидатстване за кредит, намираща се в дясно. Компетентни  кредитни експерти ще се свържат с Вас възможно най-скоро след изпращане на заявката.

ПОПЪЛНИ ЗАЯВКА ОНЛАЙН

2. Кандидатстване и оценка:
Кредитен консултант ще се свърже с Вас, за да Ви помогне за набавянето на всички необходими документи. Целият процес по кандидатстването и оценката на обезпечението се договаря индивидуално.
3. Одобрение и становище по вашата заявка:
 В рамките на 48 часа след подаването на вашата заявка ще получите предварително становище по вашето запитване! В случай, че имате в наличност всички необходими документи ще можете да усвоите сумата по кредита до няколко дни. За ипотечен кредит без доказване на доход са необходими най-малко на брой документи.
4. Договор:
Подписва се договор за предоставяне на кредит и се учредява ипотека в полза на финансовата институция, като имотът продължава да бъде Ваша собственост.
5. Усвояване на сумата:
След представяне на удостоверение за тежести от Агенцията по вписванията, сумата ще бъде преведена по Ваша банкова сметка.
6. Погасяване на кредити:
Кредитът може да бъде погасен предсрочно без наказателни такси или в рамките на договорения срок по погасителния план.

Цялата необходима информация относно предлаганите кредити или повече информация за условията по вашият кредит без доказване на доход, можете да получите като се свържете с компетентен кредитен консултант, като се обадите по телефона или използвате формата за контакти.

Предимства на отпусканите ипотечни кредити.

Ипотечни кредити без доказан доход се отпускат за всички големи и по малки градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Благоевград, Велико Търново, Видин и др. Кандидатстване онлайн за ипотечен кредит, гарантиран с ипотека без доказване на доход.

Формазапитване за ипотека

Image

Контакти

Телефон:  0877 569 828
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg