Image

Условия за ползване на сайта www.webbroker.bg

Правила за ползване

Този уебсайт е собственост на "Уеб Брокер 2014"ООД. Достъпът до информацията е безплатен. Фирмата има право без да уведомява предварително потребителите на сайта, да прави всякакви промени в данните и условията за ползване на сайта.

Съдържанието на сайта:www.webbroker.bg има само информационно предназначение. По отношение приложимостта на някои аспекти от съдържанието се препоръчва да се консултирате със специалисти в съответната област.Фирмата не носи отговорност за  вреди или други последствия, възникнали вследствие на достъпа или невъзможността за достъп до тази страница.

Всеки потенциален потребител, с достъпа си до фирменият сайт на "Уеб Брокер" и възползвайки се от информацията в него приема, че се е запознал и приема условията за ползване посочени по-долу.

Авторско право

Голямата част от съдържанието на този сайт, в това число неговия дизайн, софтуер, бази данни, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание  на "Уеб Брокер 2014" ООД с всички запазени права и законни последици. Вие може да зареждате или да отпечатвате отделни страници при условие, че не нарушавате изискванията и допустимото от ЗАПСП.

Връзки с други сайтове

"Уеб Брокер 2014"ООД не носи отговорност за информация включително и нейната пълнота и достоверност, съдържаща се в другите сайтове с които е свързан по някакъв начин, или към който настоящият има хипервръзки.Връзките с други сайтове се предоставят за улеснение на потребителите. Фирмата не носи отговорност и не може да влияе върху съдържанието или поддържането на другите сайтове(страници) и не отговаря за вреди или последствия, произтичащи от тяхното съдържание или тяхното поддържане.

Отговорност

"Уеб Брокер 2014" ООД поддържа актуална информацията на сайта си(доколкото това е възможно), което не изключва възможността понякога да възникват обективни пропуски.

"Уеб Брокер" не носи отговорност за обема, точността и пълнотата на информацията.

Цялата информация на сайта се представя във вид, подлежащ на промяна без предварително уведомление.Информацията в сайта, се предоставя в съответствие с действащото законодателство без каквато и да била гаранция за нейната пригодност за дадена цел, ненакърнимост и безопасност от компютърни вируси или други заплахи.

"Уеб Брокер 2014" ООД не носи никаква отговорност за последиците възникнали при използването на сайта, в т.ч. приченени евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа Ви до този сайт.

Ползването на информацията, съдържаща се в сайта е по воля и иниацитива, за сметка на ползвателя.Всеки потребител на сайта, сам е отговорен за възприятията на точността, пълнотата и полезността на информацията.

Лична информация

Фирмата ""Уеб Брокер 2014" ООД притежава удостоверение като администратор на лични данни!
Личната информация , събирана в този сайт се събира само за идентифициране на запитвания и искания.

С отбелязване в полето на съответната избраната от вас форма за запитване потвърждавате, че сте прочели разбирате и давате правото и СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

ПРЕГЛЕД НА ДОКУМЕНТА

 

Ако не сте съгласни с нашите условия, трябва незабавно да напуснете и да прекратите използването на сайта.Фирмата "Уеб Брокер 2014" ООД не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до тази страница.

Обратна Връзка - Свържете се с нас

тел: 0875 / 220 980 - За Въпроси към нас можете да използвате формите за контакти:

Относно запитване за ипотечен кредит, използвайте формата за запитване , или ни изпратете електронно писмо на адрес:info@webbroker.bg

В случай ,че се интересувате от съвместна работа с нас можете да се регистрирате в Бързи Пари, кандидатствайте или ни изпратете електронно писмо.

Нямате фирма или подходящо помещение, но все пак се интересувате от съвместна работа с нас, можете да се регистрирате в Бързи Пари или да се свържете с нас!

 телефони: 0878 / 52 25 45 ; 0875 / 22 09 80

Конфиденциалност!

 Ние гарантираме за неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни!

"Уеб Брокер " е регистриран като администратор на лични данни и гарантира неприкосновеността на информацията, предоставяна от потребителите онлайн, посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция.

С отбелязване в полето на съответната избраната от вас форма за запитване потвърждавате, че сте прочели разбирате и давате правото и СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

Запитвания за мобилни агенти и партньори на Уеб Брокер

Фирмата "Уеб брокер 2014"ООД със сертифицирано име "Уеб Брокер"е създадена с цел да опрости и направи по лесно достъпни всички продукти и услуги, които се предлагат посредством интернет на онлайн пазара в България. Нашата обща мисия и цел е да достигнем до всеки потенциален потребител на българският онлайн пазар. Като иновативна фирма от най ново поколение ние се стремим да бъдем носители на едни по добри, качествени и най вече бързи онлайн услуги. Нашата идея е използвайки най новите технологии да осигурим на всички нуждаещи се равен достъп, до всички видове услуги. В случай че можете да се определите, като "Уеб Брокер" и имате желанието, умението и необходимите качества можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като "Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа можете да печелите работейки изцяло за себе си.

Какво Ви е необходимо за да станете "Уеб Брокер"?

За да станете мобилен агентще трябва да се регистрирате и да сключите договор с нас по установеният ред.

За да извършвате дейност, ще Ви е необходимо да имате достъп до подходящо устройство(компютър, лаптоп, телефон) и връзка с интернет!

В случай че решите да се присъедините към нас, като равноправен партньор е необходимо да имате фирма и подходящо помещение за извършване на дейността!

Изисквания към Уеб Брокерите!

Все пак всеки който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията трябва да бъде честен лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката.. Всеки "Уеб Брокер" сам е отговорен за действията и постъпките си. Колко ще спечелите като "Уеб Брокер" зависи изцяло от вас.

Какви ще бъдат вашите ползи ставайки "Уеб Брокер", какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да печелите от много продукти и услуги предлагайки ги онлайн.

2.Като "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички комисионни предлагани от различните компании.

3.В случай че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция или друг тип услуга ще можете да се възползвате, като получите атрактивни отстъпки-комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24часа в денонощието, като разбира се , ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.В случай ще притежавате собствено помещение или имате нает офис, магазин или друго помещение което според вас е подходящо за този вид дейност, това ще бъде само във ваша полза тъй като ще увеличите многократно клиентите си.

9.Ще имате възможност за атрактивни допълнителни или основни доходи . 

10. Ще превърнете вашият настолен компютър, лаптоп, телефон или друго мобилно устройство в машина за печелене на пари. Всички комисиони които ще получите като "Уеб Брокер", са специално договорени с всяка отделна компания индивидуално и без никакво ощетяване за сметка на брокера.

В случай ,че нашето предложение представлява интерес за вас, можете да се регистрирате.

 

За рекламиране и предлагане на партньорство:

Можете да се свържите с нас като използвате формата за контакт!

Или на телефон: 0878 / 52 25 45

Изберете населено мястокликнете с мишката, за да получите подробна информация. Можете да видите точното метоположение и да се свържите с най близкият до вас офис, като се свържете по телефона или използвате формата за контакт.

Image
Image
Image

Контакти

Телефон:  0877 569 828
Мобилен: 0875 220 980
Email: office@webbroker.bg