Заявка за Застраховка на Автомобил

Онлайн калкулатор

ЗАСТРАХОВАНЕ НА ИМУЩЕСТВО

Злополука

Застраховка Живот

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

ЗАСТРАХОВАНЕ  Всички видове застраховки онлайн!

Застраховката е договор, който се сключва при определeни условия,които са описани в застрахователна полица. В зависимост от видът си застраховките покриват различни рискове, примерно – злополука, защита на имот или вещ и много други. Спести значително време, сключи своята застраховка онлайн от дома, офиса или мобилния си телефон. Избери си сам най - изгодната и достъпна за теб цена.

Застраховки

  • Онлайн запитване - Застраховка Гражданска Отговорност!

Всеки регистриран автомобил в България трябва по закон задължително да притежава такава застраховка независимо дали е в движение или не. Тази застраховка служи за изплащане на обезщетение за имуществени и неимуществени вреди (болки и страдания) на трети страни при ПТП виновно причинено от водача, притежател на застрахованото МПС. Самият водач не ползва обезщтетение по тази застраховка. Бърза и лесна справка за сравняване на цените на компаниите, намери най-изгодните оферти по издаване на полица гражданска отговорност!


 

Подкатегории

Полезни Страници

Можете да проверите стауса на вашата застраховка гражданска отговорност, като посетите страницата на Гаранционния фонд.

Проверка за ВАЛИДНОСТТА на Полица

zastrahovane