мобилен агентФирмата "Уеб брокер 2014"ООД със сертифицирано име "Уеб Брокер"

е създадена с цел да опрости и направи по лесно достъпни всички продукти и услуги, които се предлагат посредством интернет на онлайн пазара в България. Нашата обща мисия и цел е да достигнем до всеки потенциален потребител на българският онлайн пазар. Като иновативна фирма от най ново поколение ние се стремим да бъдем носители на едни по добри, качествени и най вече бързи онлайн услуги. Нашата идея е използвайки най новите технологии да осигурим на всички нуждаещи се равен достъп, до всички видове услуги. В случай че можете да се определите, като "Уеб Брокер" и имате желанието, умението и необходимите качества можете да се присъедините към нас. Абсолютно всеки, който притежава добри компютърни умения, може да печели извършвайки дейност като "Уеб Брокер". Включвайки се към общата мрежа можете да печелите работейки изцяло за себе си.

Какво Ви е необходимо за да станете "Уеб Брокер"?

За да станете мобилен агент, ще трябва да се регистрирате и да сключите договор с нас по установеният ред.За да извършвате дейност, ще Ви е необходимо да имате достъп до подходящо устройство(компютър, лаптоп, телефон) и връзка с интернет!

В случай че решите да се присъедините към нас, като равноправен партньор е необходимо да имате фирма и подходящо помещение за извършване на дейността!

Изисквания към Уеб Брокерите!

Все пак всеки който желае да се присъедини и да печели от популярното име на компанията трябва да бъде честен лоялен и почтен към всички . Да не злоупотребява по какъвто и да е начин, нарушавайки общият изграден имидж на марката.. Всеки "Уеб Брокер" сам е отговорен за действията и постъпките си. Колко ще спечелите като "Уеб Брокер" зависи изцяло от вас.

Какви ще бъдат вашите ползи ставайки "Уеб Брокер", какво ще спечелите:

1.Ще имате възможност да печелите от много продукти и услуги предлагайки ги онлайн.

2.Като "Уеб Брокер' ще можете да се възползвате както Вие, така и вашите приятели и потенциални клиенти от всички комисионни предлагани от различните компании.

3.В случай че се нуждаете от кредит, застраховка, инвестиция или друг тип услуга ще можете да се възползвате, като получите атрактивни отстъпки-комисионни за това.

4.Няма да имате абсолютно никакви планове за продажби.

5.Ще можете да извършвате брокерска дейност, когато и където пожелаете 24часа в денонощието, като разбира се , ще Ви се заплаща за това.

6.Няма да имате ръководител, шеф или началник за когото да работите.

7. Работите и печелите изцяло за себе си! Когато и колкото сами си пожелаете!

8.В случай ще притежавате собствено помещение или имате нает офис, магазин или друго помещение което според вас е подходящо за този вид дейност, това ще бъде само във ваша полза тъй като ще увеличите многократно клиентите си.

9.Ще имате възможност за атрактивни допълнителни или основни доходи . 

10. Ще превърнете вашият настолен компютър, лаптоп, телефон или друго мобилно устройство в машина за печелене на пари. Всички комисиони които ще получите като "Уеб Брокер", са специално договорени с всяка отделна компания индивидуално и без никакво ощетяване за сметка на брокера.

В случай ,че нашето предложение представлява интерес за вас, можете да се регистрирате и да извършвате дейност от ТУК.

 

За рекламиране и предлагане на партньорство:

Можете да се свържите с нас като използвате формата за контакт!

Или на телефон: 0878 / 52 25 45