Бърза Каса - кредит онлайн от 50 до 1000 лв.

бърза каса онлайн

 

КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН ЗА КРЕДИТ ОТ ФЕРАТУМ от 50 до 1000 лв.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ  0700 11088

Фератум е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Предлагат гъвкави решения за потребителите, които търсят кратосрочни решения за различните си финансови нужди. Кредитите, които предлгат са за суми от 50лв. до 1000лв. за срок до 30 дни. Кандидатстването става чрез мобилен телефон, онлайн или в един от офисите на Фератум или на Уеб Брокер. Кандидатстването за кредити онлайн е бърз и лесен процес. За да кандидатствате, използвайте нашия кредитен калкулатор. Изполвайте слайдерите, за да определите сумата и срока на кредита, в зависимост от Вашите нужди. Калкулаторът ще Ви покаже пълната сума, която трябва да заплатите за кредита.

В случай че това е вашият първи кредит към компанията

той ще бъде без оскъпяване в рамките на един месец.

Вашите документи ще бъдат разгледани и ще получите отговор за одобрени в рамките на десет минути.

Как да удължите Срока на Заема си

Ако сте взели бърз кредит от Фератум и не можете да изплатите заема в срок, за да избегнете наказателните такси, можете да кандидатствате за отсрочка с 30 дни, като им изпратите кратка молба на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. преди първоначалната падежна дата. В имейла е необходимо да посочите имената си и номера на фактурата по заема или ЕГН. За активираното удължаване и новата падежна дата ще бъдете уведомени чрез СМС.

По този начин ще удължите срока на заема с 30 дни, както и ще запазите чистата си кредитна история в Централния регистър.

Можете да удължите срока на заема си до два пъти с по 30 дни, като за всяко удължаване е дължима такса в размер 20% от сумата на заема. За повече информация прочетете "Общите им условия"

Фератум не случайно е една от най-предпочитаните кредитни компании в Европа с офиси в 19 държави с голям брой удовлетворени клиенти, благодарение на техните предимства.

  • Кредити без допълнителни и скрити такси
  • Възможност за удължаване на срока на кредита

  • Кандидатстване онлайн, в офис или чрез SMS
  • Най-надеждната компания за бързи кредити в 19 държави
  • Одобрение в рамките само на 10 минути

  • Пълна прозрачност за клиента
  • Изгодни условия и ниски лихви
  • Атрактивни бонуси, томболи и награди.
  • Подаръци за всички свои лоялни клиенти

пари за минути - важна информация Baжно! Преди да изпратите искането си за заем онлайн , помислете внимателно дали се нуждаете точно от него и дали нямате и друга възможност да ползвате кредит от банка с по-ниски разходи. Бързият  кредит е полезна услуга Видео Fast money, само когато се използва разумно! Ако все пак сте решили попълнете формата за кандидатстване на избраната от Вас кредитна компания със сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването. 

barzipari-webbroker