Бързи пари Магазин за кредити и услуги онлайн телефонът 0875 / 220980

Добре Дошли

 „Уеб Брокер” предоставя услуги на граждани и фирми.Ние Ви консултираме и Ви помагаме при нужда да  си изберете подходяща оферта измежду предлаганите от финансовите и не финансовите институции.

популярни услуги
barzipari ipoteka zastrahovkionline  

магазин за кредит

Спешни пари за броени минути! 

 Освен онлайн ,чрез калкулатора на избрана фирма отпускаща бързо пари, можете да кандидатствате за необходимият Ви бърз заем, като попълните само една кратка форма или се свържете с нас директно на телефон 0875 / 220980.

бърза каса онлайн

 

КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН ЗА КРЕДИТ ОТ ФЕРАТУМ от 50 до 1000 лв.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ  0700 11088

Фератум е водеща компания в Европа за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Предлагат гъвкави решения за потребителите, които търсят кратосрочни решения за различните си финансови нужди. Кредитите, които предлгат са за суми от 50лв. до 1000лв. за срок до 30 дни. Кандидатстването става чрез мобилен телефон, онлайн или в един от офисите на Фератум или на Уеб Брокер. Кандидатстването за кредити онлайн е бърз и лесен процес. За да кандидатствате, използвайте нашия кредитен калкулатор. Изполвайте слайдерите, за да определите сумата и срока на кредита, в зависимост от Вашите нужди. Калкулаторът ще Ви покаже пълната сума, която трябва да заплатите за кредита.

В случай че това е вашият първи кредит към компанията

той ще бъде без оскъпяване в рамките на един месец.

Вашите документи ще бъдат разгледани и ще получите отговор за одобрени в рамките на десет минути.

Как да удължите Срока на Заема си

Ако сте взели бърз кредит от Фератум и не можете да изплатите заема в срок, за да избегнете наказателните такси, можете да кандидатствате за отсрочка с 30 дни, като им изпратите кратка молба на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. преди първоначалната падежна дата. В имейла е необходимо да посочите имената си и номера на фактурата по заема или ЕГН. За активираното удължаване и новата падежна дата ще бъдете уведомени чрез СМС.

По този начин ще удължите срока на заема с 30 дни, както и ще запазите чистата си кредитна история в Централния регистър.

Можете да удължите срока на заема си до два пъти с по 30 дни, като за всяко удължаване е дължима такса в размер 20% от сумата на заема. За повече информация прочетете "Общите им условия"

Фератум не случайно е една от най-предпочитаните кредитни компании в Европа с офиси в 19 държави с голям брой удовлетворени клиенти, благодарение на техните предимства.

  • Кредити без допълнителни и скрити такси
  • Възможност за удължаване на срока на кредита

  • Кандидатстване онлайн, в офис или чрез SMS
  • Най-надеждната компания за бързи кредити в 19 държави
  • Одобрение в рамките само на 10 минути

  • Пълна прозрачност за клиента
  • Изгодни условия и ниски лихви
  • Атрактивни бонуси, томболи и награди.
  • Подаръци за всички свои лоялни клиенти

helpbroker

Партньори

Имате нужда от помощ?

Спешно Ви трябват бързи пари?

Посетете ни! Свържете се с нас!


barzipari

siti