Правна помощ за всички клиенти на УЕБ БРОКЕР

Уведомяваме всички наши настоящи и бъдещи клиенти, че от 01.09. 2020 г. предлагаме още една полезна за всички наши клиенти услуга, спешна правна помощ 

Правна помощ за всички клиенти на УЕБ БРОКЕР

Всеки клент на „Уеб Брокер”, както и негов близък или роднина, може да има нужда от услугата  „Правна помощ“ , защото много често хората, които са пострадали при злополука на пътя или на работа, не си търсят паричното обезщетение, защото не знаят как или нямат пари, за да започнат съдебни дела или се страхуват.   

Всеки има право да предяви иск за много и за различни видове произшествия или събития.

Искате да знаете дали имате право на обезщетение и искате да защитите правата си?

         Ние ще ви дадем БЕЗПЛАТНА ПРАВНА КОНСУЛТАЦИЯ по телефона, а ако ни се доверите ще Ви представляваме БЕЗПЛАТНО в съда или при преговорите за споразумение, като няма да ни плащате нищо, преди да сме спечелили обезщетение за вас.

Всеки клиент на „Уеб Брокер“, както и негов близък или роднина  може да има нужда от услугата  „Правна помощ“ , ако :

 • Той или негов близък е претърпял пътен инцидент
 • Той или негов близък е пострадал в трудова злополука
 • Той или негов близък има отказ от изплащане на застрахователно обезщетение от застраховател по различни видове застраховки
 • Той или негов близък е пострадал при медицинска интервенция
 • Той или негов близък има проблем с кредитна институция, банка или ЧСИ във връзка с необслужен кредит

Ние можем да помогнем при всеки един от гореизброените случаи, като предоставим:

 • безплатна първоначална консултация по телефона,
 • безплатни отговори на въпросите,
 • безплатни съвети,
 • безплатно представяне при преговори за извънсъдебно споразумение,
 • безплатно представяне в съда, като няма да ни плащате нищо, преди да сме спечелили делото и обезщетението за вас.

Ако имате връзка  с някои от гореспоменатите събития и Ви е необходимо съдействие при решаване на проблем от такова естество, то изпратете първоначално кратко запитване на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , ще трябва да попълните заявление( БЛАНКА/ЗАЯВЛЕНИЕ с няколко въпроса за събитието и с полета за контакт ( телефон, мейл ) на клиента) и да оставите координати за връзка с нуждаещият се от правна помощ човек.

В случай, че се нуждаете от такъв тип правна помощ може да посетите магазина за кредити и онлайн услуги на Уеб Брокерофиса , който се намира най - близо до вас и да се възползвате от нашите услуги!

Въпросите, които нашите клиенти задават в първоначалния ни телефонен разговор са най-различни, тъй като всеки случай е специфичен, но най-често срещаните въпроси са:

Въпроси и Отговори?

Каква е услугата

 • Какво обезщетение ( колко пари)  мога да получа за моя случай?

 „Правна помощ“? 

“Правна помощ” е услуга при която ( до 24 часа от получаването на запитването ) специалист се свързва директно с нуждаещият се, като той ще получи безплатна консултация по телефона и при необходимост лична среща със служител на дружеството (в зависимост от случая и местонахождението си) . Така всеки нуждаещ се, който е попълнил бланка и е изпратил запитване по съответният ред ще му бъде върнато телефонно обаждане и ще бъде уговорена при необходимост и лична среща. Всеки приятел или клиент на "Уеб Брокер" получава безплатна правна консултация  по телефон и след разглеждане на предоставените документи, ще получи правно становище и евентуално сключване на договор и поемане на случая  от адвокатското дружество. 

лизинг


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече