Нов партньор - Мого финанс - лизинг на Автомобил

мого  

Mogo Bulgaria е част от Mogo Finance Group - компания, предоставяща лесни за разбиране и лесни за погасяване дългосрочни заеми, използвайки колата като гаранция, както и лизинг за закупуване на употребявани автомобили от всяка марка, модел и възраст. Предлагаме достъпни услуги за лизинг и обратно отдаване под наем на клиенти, търсещи бърз и лесен начин за получаване на финансиране. Минималният размер на кредита е 2 000 лв., А максималният - 20 000 лв. Минималният период на финансиране на превозно средство е 6 месеца, а максималният период - 72 месеца.

Как се кандидатства 

Кандидатстването става само с лична карта. Без изискване от MOGO за трудов договор или превод на заплата. Възможност за одобрение дори с лошо ЦКР или лоша кредитна история. За да кандидатствате за заем, гарантиран от вашата кола или заем за закупуване на употребявана кола, трябва да отговаряте на следните условия: · Възраст над 21 години · Българско гражданство · Валиден Паспорт или шофьорска книжка · Банкова сметка . Ако отговаряте на всички критерии, можете да кандидатствате за заем в MOGO. Въпреки това не може да се гарантира, че ще получите заем само въз основа на тези параметри. Оценява се и финансовата стабилност на клиентите, затова оценяваме допълнителни фактори, като средния месечен доход, съществуващия размер на кредита и други.

 

лизинг


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече