mini

От 01.03. 2017 година кредитна компания MiniZaem.bg и консултантска фирма Уеб Брокер ще работят в сътрудничество.

Партньорската програма ще работи в посока предоставяне на помощ на потребители, които срещат затруднения при попълване на формата за кандидатстване или нямат достъп до интернет.

MiniZaem.bg е онлайн платформа на Изи Финанс - кредитна компания с традиции в предоставянето на бързи кредити.

Компанията предлага два вида кредити - онлайн кредити до заплата и кредити на вноски.

Интернет кредитите, които небанковата финансова организация предоставя са предназначени за всички хора, които се нуждаят от малко финансова помощ, която да им бъде отпусната веднага и без излишни формалности.

Кредит до заплата

Кредит до заплата е малък заем в размер до 500 лв., който е предназначен предимно за хора, които имат нужда от спешни пари за кратък период от време. За да се кандидатства за този вид заем е необходимо кредитоискателя да е пълнолетен, да попълни формата за кандидатстване, която се намира на онлайн платформата на MiniZaem.bg или да посети офис на Уеб Брокер. До 30 минути след попълване на формата ще получи уведомление дали е одобрен или не и при одобрение парите ще му бъдат предоставени по удобен за него начин (банкова сметка, клон на Изи Пей и други).

Кредит на вноски

Кредит на вноски е onlineзаем до 1800 лв., който от Мини Заем предоставят на потребители, които имат нужда от по-голям размер финансова помощ. Погасяването на кредита се извършва на месечни вноски (от 6 до 14) в зависимост от размера на усвоения кредит. Кандидатстването се извършва по идентичен начин както при кредит до заплата.

От Мини Заем считаме, че съвместната ни работа с консултантска компания Уеб Брокер ще бъде от полза на всеки, който има нужда от финансова помощ, за която да кандидатства информирано и в точния момент.

 

Вземи сега  кредит онлайн от MiniZaem.bg ! От 50 до 2 500 лв. за броени минути.

mini

Кредити на вноски  до 2 500 лв. С най-изгодни условия от MiniZaem.bg. Онлайн или в офис на WebBroker.

 

лизинг


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече