Изцяло Онлайн без посещаване на офис. Пари за няколко минути! Попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването.

Пари на заем. Микрозаеми онлайн - от 50 до 5000лв

пари online Пари за минути, кредити до заплата online - париПърви бърз заем при някой фирми с 0% лихва! 

 

кредит до 3 000лв.
месечни вноски
само с лична карта
бързо разглеждане
Кандидатствай 

кредити до 5 000лв
само за 10 минути
изгодни условия
ниска лихва
Кандидатствай 

заем 1 300лв.
30 дни
първи безлихвен
без оскъпяване
Кандидатствай 

заеми до 4 000лв.
до 24 месеца
без такси
без поръчители
Кандидатствай

 

vivakredit

 

кредит
без лихва и
без погасителни вноски
за 6 месеца
Кандидатствай

кредит 5 000лв.
от 3 - 24 месеца
минимум документи
изгодни условия
Кандидатствай

от 100 - 1500 лв.
до 30 дни
само с лична карта
отговор до 15 мин
Кандидатствай

Бяла карта
Запитване за карта 

 

zaemi sofia
Заем до 2 000лв.
месечни вноски
само с лична карта
бързо разглеждане
Кандидатствай online

zaem фератум
от 400 до 3 500лв
само за 10 минути
изгодни условия
ниска лихва
Кандидатствай online

zaem от вивус
от 100 до 1 300лв.
до 30 дни
първи безлихвен
без поръчители
Кандидатствай

Кредисимо
от 100 до 3 000лв.
до 24 месеца
без такси
без поръчители
Кандидатствай

 Заем до заплата - Кредит от 50 до 5000 лв.

Кредитите до заплата популярни, като бързи кредити са малки суми пари, предоставяни за възможно най-кратък и малък период от време. Тяхното предназначение е да осигурят лесни пари. Микро кредита до заплата е полезен, когато са необходими допълнителни средства за най спешните нужди на домакинството. Стойността на малкият бърз кредит до заплата  или заема може да бъде без лихва за един месец  в рамките на 800 или 1000лева. Сроковете за връщане на микрокредитите са различни обикновенно от 30 или 45 дни. Можете и да погасите вноската си като посетите най-близкия до Вас офис на Уеб Брокер. Финансов консултант ще Ви предложи и най-подходящия за Вас бърз кредит до заплата без поръчители лихва и оскъпяване. Защо да ни се доверите и списък на офисите, в които се предлагат бързи заеми без доказване на доходи и услугата е достъпна може да намерите в секция контакти.

Бърз кредит онлайн - скорост и комфорт?

Основните черти на заемите по интернет са точно тези - отпускат се едва ли не светкавично и то не напускате дома или офиса си. При кандидатстване срокът за одобрение рядко надвишава 30 минути, парите се получават и връщат отново по електронен или по банков път, изобщо системата е създадена така, че да отнема минимално време и да не причинява главоболия. Неслучайно този тип заем е сред най-търсеният на пазара.

 

Защо да взема бърз заем или спешен кредит чрез вас?

 

Уеб Брокер е водеща компания в България предлагаща бързи кредити онлайн или заеми чрез интернет.

Какво представлява запитването за заем или кредит?

 

Бързите кредити са малки суми пари, които можете да получите за кратък период от време. За бърз заем/кредит се кандидатства при облекчена процедура, няма излишна бюрокрация. Можете да подадете заявка за кредита или заема от който имате нужда.

Бърз кредит! Защо е най-удобният на пазара?

 
Защото подаването на заявка,запитването и получаването на становище а и превода на сумата става в рамките на няколко минути, лесно и удобно.
 

Как да разбера имам ли шанс да бъда одобрен?

 
Шансът да бъдеш одобрен ще е минимален ако: Нямаш навършени години. Не се осигуряваш и нямаш никакви доходи. Месечният ти доход е недостатъчен. Имаш просрочени или необслужвани задължения. Имаш лоша кредитна история.

Изпратих запитване,подадох заявка но никой не се свързва с мен?
 
В рамките на няколко минути или края на работния ден, след подаване на запитване за кредит, ако никой не се свържи с Вас, навярно в момента няма търсене на пазара, няма интерес от страна на институциите, за запитване с вашите параметри.

Бързи кредити онлайн заеми, пари до минути!

Как да подадете заявка към Фератум - Бърза Каса:

 

Уеб Брокер е посредник, който ще Ви помогне да си набавите свежи финанси, като намери най-изгодното за Вас предложение за кредит, като се съобрази изцяло с вашите необходимости, желания потребности и възможности. 

Важно:  В магазина за кредити - Бързи пари, не присъстват всички фирми наши партньори а само тези, които имат желанието и са ни предоставили специално форми за кандидатстване директно в техните сайтове. Специално за бързият кредит, а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза и качествена услуга, като посети най – близкият магазин или офис, извършващ консултации под марката WEB BROKER. Всички действащи към момента магазини за кредити без доказване на доходи, застраховки и други услуги, можете да видите в нашият сайт. Желателно е преди да посетите избраният магазин и да кандидатствате за избран вид услуга да се информирате възможно най-много за самата компания, както и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти специално при необходимост от свежи финанси: Ако сте вече в дълг или финансово затруднени, не се изкушавайте да теглите пари и не кандидатствайте за финансиране. За повече информация за предлаганите продукти на нашите партньори посетете техните индивидуални портали.

кандидатствай

Имате ли нужда от финансиране още днес? Ние ще ви помогнем да разрешите проблема си възможно най-лесно! Няма никакви уловки. Ние имаме дългогодишен опит на пазара в България и можете спокойно да ни се доверите. Работим с едни от най-добрите компании отпускащи бързи кредити. Понякога всички ние се нуждаем от допълнителни средства, тогава е необходимо да намерим начин за сравняване на кредитите помежду си. Бързи пари с месечни вноски? Кандидатствайки днес, ние сами избираме сумата и времето за погасяване. Ще разберем директно месечните разходи. Ние предоставяме възможност за кандидатстване към много институции. Можете да изберете най-подходящата за вас. Вашето заявление за бърз кредит или заем без лихва е абсолютно лесно и безплатно, ако кандидатствате по интернет чрез вашия настолен компютър, мобилен телефон или таблет. Можете да се обадите по телефона на избраната лично от вас компания. В случай ,че се чувствате неуверени и несигурни посетете най-близкият до вас офис на Уеб Брокер.

 

Топ Компании

zaem пари от Фератум бърза каса ниска лихва

кредисимо бърз кредит месечни вноски

софия комерс

kinti Baжно! Преди да изпратите искането си за заем онлайн , помислете внимателно дали се нуждаете точно от него и дали нямате и друга възможност да ползвате кредит от банка с по-ниски разходи. Бързият  кредит е полезна услуга Видео Fast money, само когато се използва разумно! Ако все пак сте решили попълнете формата за кандидатстване на избраната от Вас кредитна компания със сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването. 

всички фирми

Кредит с лошо ЦКР. Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъдете одобрен е още по-голям. Виж повече!

 Може да видите и информация за  Ипотеката на имот , обезпечен заем за който не се изискват поръчители и няма значение от кредитната история.

 

 

Помощник

В нашият магазин "Бързи пари" в главното меню в секция Магазин за Кредити можеш да намериш бързи кредити онлайн с месечни вноски,  без поръчители и с поръчители, както и с доказан и без доказан доход, заеми за всички без лихва и оскъпяване, пари за автомобил, пари срещу залог на автомобил, бизнес и потребителски заеми, ипотечни, кредитни карти и други.Виж повече