необезпечени - само с лична карта

 с обезпечение - доказан доход и поръчител

nomer1 магазин бързи пари -barzipari

Потребителски кредитиБързи пари онлайн заеми

Кредити без доказване на доход и поръчител!

В  магазина за Бързи пари в секцията за онлайн потребителски кредити без доказване на доходи, могат да се видят всички фирми и компании отпускащи такъв вид заем срещу лична карта, а именно: бързи кредити без поръчители, заеми без доказване на доходи, за пенсионери без лихва и оскъпяване, кредити без трудов договор, ипотечни кредити, кредитни карти. Избери си компания която отговаря на твоите изисквания и възможности и изпрати бързо запитване. В случай, че се нуждаеш от по дълъг период на изплащане и имаш доказан доход , имаш или можеш да намериш  гарант по кредита си , можеш да изпратиш бързо онлайн запитване към избрана компания. Можеш да се свържеш с избраната компания и директно по телефона. В онлайн магазина, не присъстват всички фирми наши партньори а само тези, които имат желанието, а и са ни предоставили специално форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали, банери за директно запитване към тях. Влез в магазина!

Често задавани въпроси.

Кои са страните по договори за потребителски кредит?

yes Потребител – всяко физическо лице, нетърговец.

yes Кредитор – всяко физическо или юридическо лице, което по занятие се занимава с предоставяне на кредити – банки, небанкови финансови институции, лизингови дружества и други лица, предоставящи потребителски кредит.

Задължителна ли е оценка на кредитоспособността на потребителя и иследване доказване на дохода преди сключване на договор за кредит?

 

По силата на новия закон за потребителският кредит, вече всички кредитори са задължени да проучват кредитоспособността на всички свои клиенти. Потребителите са длъжни да предоставят коректна, точна и пълна информация за финансовото си състояние. Кредиторите ползват за оценка на кредитоспособността и данните за потребителя в информационните бази относно задлъжнялостта. 

Бързи кредити без доказване на доходи

Имам ли Правото на отказ, при сключен договор за кредит?

Според закона имате право на отказ при потребителското кредитиране. Правото на отказ представлява възможност до 14 дни след сключването на договора, потребителят да се откаже от него. То предоставя още една възможност на потребителя да обмисли решението си. При упражняване на право на отказ, потребителят е длъжен да изпрати уведомление до кредитора за отказ от сключения договор, както и да върне получената сума, заедно с начислената договорна лихва за периода, през който е ползвал отпуснатите му средства, но не по-късно от 30 дни след изпращане на уведомлението до кредитора. Много институции днес са склонни да отпускат бърз кредит до 1000 лв. без лихва и оскъпяване, като бързи кредити на своите клиенти и то срещу минимално количество документация. Този тип кредитиране по известен като бърз кредит срещу лична карта или бързи кредити без доказване на доход може да бъде с различно обезпечение. Залог на недвижимо имущество или обезпечение автомобил. Най бързата и улеснена процедура за отпускане на пари на заем на потребителя.Изберете видът потребителски кредит от който се нуждаете. Потребителски кредит онлайн от 200 до 1000 лева без обезпечение, на равни месечни вноски, или можете да изберете потребителски кредити с обезпечение, поръчител и доказан доход от 1000 до 20000лв. Също на равни месечни вноски. Без доказване на доход можете да изберете кредит в рамер от 1000 до 2000000 лв.

Как изобщо можем да сме спокойни, когато искаме да изтеглим бърз кредит?

Ключът е в достатъчното информация. Важността на предварителното проучване и разумното планиране не може да бъде надвишена. И все пак, не винаги имаме времето да съберем, камо ли да осмислим, всички необходими данни. А и без значение колко труд положим в тази насока, рискът да ни подмамят недобросъвестни кредитори винаги съществува.

Точно затова съществува независимият кредитен консултант и посредник Уеб Брокер . Компанията разполага с екип от професионалисти във финансовия сектор, които минават през всички тези процедури вместо Вас и се грижат нещата да протекат гладко и коректно до най-малката подробност. От подаването на заявлението за заем, до избора на най-подходящ кредитор и продукт- Уеб Брокер е с Вас при всяка стъпка!

потребителски - магазин за кредити

Партньори

Имате нужда от помощ?

Спешно Ви трябват бързи пари?

Посетете ни! Свържете се с нас!


sitiизи