Кредитни карти - заяви онлайн

bqlakartaВъпрос относно картата?

Бяла Карта е финансов продукт, предлаган от Аксес Файнанс ООД - небанкова финансова институция вписана в регистъра при БНБ под № BGR00332.
Бяла Карта е международна кредитна карта, която дава възможност за разплащане в интернет и теглене на пари на банкомати в цял свят. Възможният лимит, за който може да се кандидатства е до 3 000 лв. след извършена оценка на кредитоспособността на клиента. Периодът на валидност на кредитната карта е 2 (две) години от датата на издаването й.

В съвремения динамичен свят, в който живеем, кредитната карта бързо промени своето предназначение и от удобен финансов инструмент за определен сегмент от потребители, тя се превърна в ежедневна необходимост за всеки от нас. Днес кредитната карта е твоят нов спътник, на който винаги можеш да разчиташ за допълнителни средства, когато пожелаеш, където и да си.

Това, което отличава Бяла Карта в сравнение с останалите кредитни карти, са улесненият достъп до нея и облекчените изисквания към картодържателите.

Бяла Карта е кредитна карта, при която шансът за одобрение е с пъти по-висок в сравнение с традиционните банкови услуги и от нея вече се възползват над 100 000 потребители в България.

Базирайки се на основните предимства на Бяла Карта, финасовият продукт предлаган от Аксес Файнас ООД притежава огромен потенциал да стане част от живота на хората, независимо от техния социален или финансов статус.

В основата на модела на иновативната карта е индивидуалният подход, поради което всеки клиент получава персонален акаунт мениджър при необходимост от информация и съдействие дори в труден за него момент. Това е само част от добавената стойност, която Бяла Карта генерира за своите потребители. В допълнение, системата на картата предоставя БЕЗПЛАТНО СМС – известяване при трансакция или дължима вноска, като по този начин притежателите на Бяла Карта получават безупречно и навременно обслужване на световно ниво.

Най-честите причини, поради които нашите клиенти избират да притежават Бяла Карта са следните:

Гъвкавата кредитна карта
Кредитна карта Бяла Карта се използва от хора като теб, които търсят гъвкав финансов инструмент с цел да избегнат стандартните банкови процедури и изисквания.

Достъпната кредитна карта
Бяла Карта е ДОСТЪПНАТА КРЕДИТНА КАРТА, която можеш да заявиш просто на телефон или онлайн и след одобрение да я получиш на посочен от теб адрес.

Клубната кредитна карта
Бяла Карта е и твоята клубна кредитна карта, с която се разплащаш в партньорската мрежа на Бяла Карта за постоянни отстъпки.

Каквото пожелаеш, където и да си
Бяла Карта е ТВОЯТА КРЕДИТНА КАРТА, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

Накратко Бяла Карта е уникален финансов продукт, който ти дава възможност да пазаруваш в цял свят, независимо дали искаш да платиш в търговски обект или онлайн.

В допълнение Аксес Файнас ООД развива своята програма за лоялност като предлага на картодържателите на Бяла Карта регулярно атрактивни продуктови промоции, постоянни отстъпки при пазаруване с Бяла Карта при над 160 партньори в над 440 търговски обекти.

  • БЕЗ изискване за трудов договор
  • Шанс за одобрение при влошена кредитна история
  • БЕЗ ТАКСА за издаване и обслужване
  • БЕЗ ТАКСА при теглене на банкомати в България
  • БЕЗ ТАКСА за плащане в търговски обекти
  • НЕ струва нищо ако не я ползваш


 

Транскарт

 

Въпрос относно картата?

Ако нямаш просрочени задължения, а месечният ти доход след приспадане на данъци, осигуровки и погасителни вноски е над 300 лева, заяви онлайн кредитна карта trans.card.След активирането на картата с парите от кредитния лимит погаси онлайн скъпите си кредити, отпуснати от банка или финансова институция.

За целта нареди balance.transfer чрез интернет страницата http://www.transcard.bg – бързо и лесно. Погасената сума ще се отрази като трансфериран баланс по кредитната карта trans.card.

През първите 6 месеца от активирането на картата трансферираните баланси не се олихвяват. В този период не дължиш и погасителни вноски по трансферираните баланси.

До 3 работни дни ще получите телефонно обаждане от ТФС с информация за резултата от разглеждането на Вашето заявление. Издаването на дебитните картите е гарантирано на всеки пълнолетен български гражданин. Издаването на кредитна карта зависи от Вашата кредитоспособност.

В случай че заявлението Ви е одобрено, в телефонния разговор трябва да посочите най-удобната за Вас градска пощенска станция за получаване на издадената карта. ТФС ще Ви изпрати безплатен SMS в момента, в който картата пристигне в избраната от Вас пощенска станция.

В пощенската станция е необходимо да подпишете комплект с документи и да предоставите копие от личната си карта. След получаването на подписаните от Вас документи в ТФС, картата Ви ще бъде активирана, за което ще бъдете информирани с безплатен SMS.

Реален безлихвен период от Транскарт


  • Кредитен лимит - до 8000 лв.
  • Шанс за одобрение при влошена кредитна история
  • БЕЗ ТАКСА за плащане в търговски обекти


Получаваш кредит без лихви

и без погасителни вноски

за 6 месеца!

 

Лихвите след 6-месечния безлихвен период са

в пъти по-ниски в сравнение с някои

бързи кредити!

 

Заяви trans.card сега!

 

trans-baner

 

Кредитнa картa за бизнеса:- Transcard MasterCard Business - с лимит от 100 до 50 000 лв
Условия за получаване на кредитен лимит по картите - картата:
За да получи кредитен лимит по картите или по картата в размер над 100 лева,

Вашата фирма трябва да отговаря на следните условия:
-да е ООД, ЕООД, АД или ЕАД
-да е извършвала дейност от поне 1 година
-да не е на загуба според последния ГФО
-да няма просрочени кредити
-нетните приходи да са достатъчни за редовното обслуж-ване минималните погасителни вноски по кредитите
-във фирмата да работят поне 3 осигурени лица.
Обезпечаване на кредитите по картата:
При кредитен лимит по картата до 100 лева не се изисква никакво обезпечение.

 

Важно:  В нашите онлайн магазини за пари, не присъстват всички фирми наши партньори а само тези, които имат желанието и са ни предоставили специално форми за кандидатстване директно в техните сайтове.