№1 форма за бърз кредит заявка от 200 лв. до 5000лв.

 

Ние предоставяме уникалната възможност при спешна, бърза необходимост от свежи пари, сами да си изберете кредитна компания присъстваща в нашият магазин за кредити, а можете и при желание да попълните набързо само една кратка форма и да се съгласите с условията вашето запитване да бъде изпратено едновременно към повече от една фирма за бързи кредити. Тъй като фирмите приемат заявки от цялата страна и запитванията се разглеждат по реда на тяхното пристигане ще трябва да имате търпение и да не бързате а да изчакате определено време. След изпращане на запитването или до края на работния ден в зависимост от това кога сте изпратили заявката, ако никой не се свърже с Вас, към момента няма да можете да се възползвате от желаното финансиране. Трябва да изчакате финансов експерт да се свърже с Вас на посочения телефон или email за контакт. В случй, че компанията която Ви е одобрила няма някакви други изисквания  парите можете да вземeтe веднага в кеш в офис по електронен или банков път.  

 Кратка Форма за бързо запитване към повече от една компания!

 

 

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Цветна Коледа

Всеки, който кандидатства за кредит в периода 02.11.2020 - 03.01.2021 г. участва в томбола за спечелване на 1 от 9 смартфона Samsung. Всяка седмица в периода на томболата ще бъде теглен по един печеливш. Колкото по-рано кандидатстваш за кредит, толкова повече шансове имаш да спечелиш награда!

barzi-pari