Изцяло Онлайн без посещаване на офис. Пари за няколко минути! Попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването.

Ипотечни кредити рефинансиране на стари задължения

Рефинансиране на ипотечен кредит

Възможност за обединяване на всички заеми в един. Бърз кредит срещу ипотека , възможен избор на небанкова финансова институция, изцяло с прозрачни условия. Без скрити такси и комисионни. Можем да Ви съдействаме да получите предварително становище изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате офис. Бърз отговор, минимум документи не е необходимо да се доказва доход. Кредитоискателя сам избира вноска, срок и ГПР. Предлагаме възможности за рефинансиране на кредит към небанкови финансови институции , чрез които можете да намалите размера на вноските си, да удължите срока на кредита, да обедините няколко по-малки задължения или да получите допълнителни средства. Рефинансирането на кредит е много полезна услуга, която цели да улесни изплащането на кредити към други финансови институции.


СРОК: от 1 до 10 г.
ЛИХВА: По договаряне!
РАЗМЕР: от 5000 до 500 000 евро

Запитване за рефинансиране онлайн!


Предимства:
•    дълъг срок за погасяване на кредита - до 10 години;
•    възможност за гратисен период за лихва и главница;
•    възможност за сезонно погасяване;
•    избор между намаляващи и анюитетни погасителни вноски;
•    без такса за кандидатстване;
•    без такса за оценка на имота;
•    без такса за предсрочно погасяване.

nazaem4

kinti Baжно! Преди да изпратите искането си за заем онлайн , помислете внимателно дали се нуждаете точно от него и дали нямате и друга възможност да ползвате кредит от банка с по-ниски разходи. Бързият  кредит е полезна услуга Видео Fast money, само когато се използва разумно! Ако все пак сте решили попълнете формата за кандидатстване на избраната от Вас кредитна компания със сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването. 

всички фирми

Кредит с лошо ЦКР. Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъдете одобрен е още по-голям. Виж повече!

 Може да видите и информация за  Ипотеката на имот , обезпечен заем за който не се изискват поръчители и няма значение от кредитната история.

 

 

Помощник

В нашият магазин "Бързи пари" в главното меню в секция Магазин за Кредити можеш да намериш бързи кредити онлайн с месечни вноски,  без поръчители и с поръчители, както и с доказан и без доказан доход, заеми за всички без лихва и оскъпяване, пари за автомобил, пари срещу залог на автомобил, бизнес и потребителски заеми, ипотечни, кредитни карти и други.Виж повече