Запитване онлайн - бърз заем. Кредити с лоша кредитна история и лошо цкр!

В случай, че имаш спешна нужда от свежи финанси, нуждаеш се от бързи пари, но за съжаление имаш лоша кредитна история или лошо ЦКР, попълни и изпрати кратката форма за запитване и очаквай обаждане.  Твоето запитване ще бъде изпратено към избрани фирми наши партньори отпускащи бързи кредити с лошо цкр. Дори да си имал забави и да имаш не погасени задължения в миналото имаш шанс за одобрение. Можеш да изпратиш запитване и за обезпечен кредит с обединяване на задълженията като попълниш формата за кандидатстване. В случай че не получиш обаждане и можеш да си намериш поръчители за да можем да помогнем ще трябва да посетиш някой от магазините за кредити и бързи пари.

Форма за запитване с лошо цкр

Кредит с лошо ЦКР. Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъдете одобрен е още по-голям. Виж повече!

 Може да видите и информация за  Ипотеката на имот , обезпечен заем за който не се изискват поръчители и няма значение от кредитната история.

 

 

barzi-pari

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече