TRANSCARD

Транскарт Файненшъл Сървисис (ТФС) е платежна институция с лиценз от Българската народна банка. ТФС издава кредитни карти и платежни карти без кредит.

Кредитните карти на ТФС са два вида – национални и международни.

Националните кредитни картиtrans.card са с ниска годишна такса и кредитен лимит до 8 000 лева. С тях може да се плаща в цялата мрежа от ПОС-терминали, обслужвани от БОРИКА, както и да се теглят пари в брой от всички банкомати в България.

Международните кредитни trans.cardMasterCard са с по-висока годишна такса и кредитен лимит до 20 000 лева. С тях може да се пазарува в България, чужбина и Интернет, както и да се теглят пари в брой от милиони банкомати в целия свят.

Платежните карти без кредит trans.payMasterCard са с най-ниската годишна такса – само 7 лева. Издаването им е гарантирано. За разлика от дебитните карти, trans.payMasterCard имат пълните възможности за плащане – в България, чужбина и Интернет. Платежните карти без кредит trans.payMasterCard, заявени до 31 декември 2011 г., са преференциални – без годишна такса за първата година.

Плащането на стоки и услуги в България, чужбина и Интернет с картите на ТФС е без такси за клиентите.

Всички карти на ТФС осигуряват на клиентите търговски отстъпки до 10% при плащане в търговски вериги и обекти в България.

С картите на ТФС могат да се плащат онлайн битови сметки за електроенергия, топлофикация, водоснабдяване, мобилен и стационарен телефон, кабелна и цифрова телевизиязастраховки, местни данъци и такси и други. Плащането на битовите сметки е без такси и може да бъде автоматично или ръчно.

 

 

 

 

 

Подробна информация за картите на ТФС можете да получите в Интернет страницата www.transcard.bg или на денонощните телефони: 02/4969010, 0889/969010, 0899/969010 и*77 (безплатен за абонати на М-Тели Виваком).

 

 

 

Кредит с лошо ЦКР. Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъдете одобрен е още по-голям. Виж повече!

 Може да видите и информация за  Ипотеката на имот , обезпечен заем за който не се изискват поръчители и няма значение от кредитната история.

 

 

barzi-pari

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече