Обективно за кредитите

Обективно за кредитите-вятъра в платната и подводните камъни

Кредити!

 

На всички ни се е случвало- искаме нещо, а не можем да си го позволим. И независимо дали става въпрос за смяна на жилището или просто за плащане на сметките навреме, фактите са си факти- нямаме ли пари, няма как да ни се получи. Освен, разбира се, със заем.

В последните години ни заливат с реклами на кредити. Онлайн, бързи, оборотни, ипотечни, до заплата и какви ли още не ни се представят, като най-доброто и изгодно решение на финансовите ни проблеми. Доколко обаче това е така?

Бързи кредити- манна небесна или…???

Набрали огромна популярност през последните години, бързите кредити тотално са разчупили рамката на стандартната, сложна и тромава процедура по отпускане на заем. За броени минути и при минимални изисквания почти всеки може да получи желаната сума. Звучи перфектно, особено за случаите, в които непредвидени или спешни обстоятелства ни карат да потърсим помощ.

Но другата страна на тази монета невинаги е розова. Притиснати от времето, понякога се подвеждаме по обещания за леснота и прозрачност, не се информираме достатъчно за допълните условия и се намираме в изключително неприятната ситуация да връщаме в пъти повече, отколкото сме изтеглили.

 

Онлайн кредити- скорост и комфорт?

 

Да и да. Основните черти на заемите по интернет онлайн кредитите, са точно тези- отпускат се едва ли не светкавично и то без да напускате дома или офиса.Срокът за одобрение рядко надвишава 30 минути, средствата се получават и връщат отново онлайн или по банков път , изобщо цялата система е създадена така, че да отнема минимално време и да не причинява главоболия. Неслучайно този тип заеми са сред най-търсените бързи кредити.

За съжаление обаче и тук дебнат същите опасности. Ако не сме внимателни в избора си на компания, можем да се окажем с дълг значително надвишаващ изтеглените от нас пари и разумния лихвен процент.

 

Ипотечни кредити - да се страхуваме ли от тях?

 

Макар че далеч не е чудовището на кредитния свят, както много от нас са свикнали да я възприемат, ипотеката в никакъв случай не е заем, към който може да се подхожда лекомислено. Ипотечният кредит в своята същност това е един дългосрочен кредит гарантиран с недвижимо имущество, но преди да подпишете договора си за него трябва да сте сигурни, че правите правилния избор.

Трябва да се вземат много решения- тип вноски, лихва, срок и още купища детайли, които на пръв поглед изглеждат незначителни, а впоследствие могат значително да променят цената на заема.

 

Как изобщо можем да сме спокойни, когато искаме да изтеглим кредит?

 

Ключът е в достатъчното информация. Важността на предварителното проучване и разумното планиране не може да бъде надвишена. И все пак, не винаги имаме времето да съберем, камо ли да осмислим, всички необходими данни. А и без значение колко труд положим в тази насока, рискът да ни подмамят недобросъвестни кредитори винаги съществува.

Точно затова съществува независимият кредитен консултант и посредник Уеб Брокер . Компанията разполага с екип от професионалисти във финансовия сектор, които минават през всички тези процедури вместо Вас и се грижат нещата да протекат гладко и коректно да най-малката подробност. От подаването на заявлението за заем, до избора на най-подходящ кредитор и продукт- Уеб Брокер е с Вас при всяка стъпка!

Кредит с лошо ЦКР. Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъдете одобрен е още по-голям. Виж повече!

 Може да видите и информация за  Ипотеката на имот , обезпечен заем за който не се изискват поръчители и няма значение от кредитната история.

 

 

barzi-pari

 

Кредит с поръчител

Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история няма значение. Достатъчно е Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита. Виж повече