Контакти / Офиси / Франчайз партньори

Данни за контакт

гр. Костинброд, обл.София
Позиция:
Брокер - Соня Христова
Адрес:
ул.'Обединена' № 48, магазин 3,
Работно време:
пон. - петък
от 09.00 - 19.00 ч.
обедна почивка 13.00 - 14.00 ч.
почивни дни събота и неделя
Костинброд
София
Мобилен:
0895 / 142 834

Форма за контакт

Изпращане на е-мейл
(по избор)
Връзка с вас

Допълнителна информация

Допълнителна информация:

nomer1-barzipari Магазин за кредити бързи кредити Костинброд " Бързи пари " - може да намерите, потребителски и бързи кредити, финанси , застраховки, превод и легализация на документи, каса за плащане на битови сметки, спорт тото, куриерски и много други услуги .

Офис гр.Костинброд

ofis kostinbrod

Свържете се с нас

контакти

още инфо Изберете населено място, кликнете с мишката, за да получите подробна информация. Можете да видите точното метоположение и да се свържите с най  - близкият до вас офис, като се свържете по телефона или използвате формата за контакт


web4o

fast-money-krediti.shop

Ние можем да Ви предложим:

Много различни видове услуги

Всички видове застраховки

Бързи Кредити и Заеми

Без лихва и оскъпяване.

Без поръчители.

Бързо и лесно !

 

Нашата идея

уеб брокер 

Каква е нашата идея при нужда от финансиране и спешни пари?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании.  Още инфо..

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.