Изцяло Онлайн без посещаване на офис. Пари за няколко минути! Попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването.

 

Бърза каса от Фератум заем за минути

Магазин за Кредити - Бързи пари до 1000 лв. от Фератум. В случай, че имате нужда от заем до заплата, можете да изпратите бързо запитване за суми от 50 до 1000 лева. Срок на връщане до 45 дни.

кредит до заплата 1000 лв.

Запитване за кредит до 5000 лв.

 

ВАЖНО!

Преди кандидатстване!

• включете мобилния си телефон
• уверете се, че имате поне 30ст. наличност в картата си за изпращане на SMS, с който да потвърдите заявката си
• подгответе личната си карта, за да въведете данните

 

Стъпка 1

Моля попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията. Обърнете внимание на задължителните полета, отбелязани със знака " * " . За да продължите е необходимо също така натиснете бутон "Кандидатствай". С тази стъпка, Вие изпращате кандидатурата.

 

Стъпка 2

След това ще бъде извършена проверка на Вашите данни и кредитната Ви история. В рамките на 10 минути ще получите SMS с отговор на вашата заявка. Ако сте одобрен, следва да изпратите НОВ SMS, написан изцяло на латиница на номер 1917, съдържащ следната информация, FER PRIEMAM в посочения ред, като оставите разстояния между думите.

 

 

Защита на личните данни!

"Фератум България" ЕООД, дружеството е вписано в регистъра на администраторите на лични данни към Комисията за защита на лични данни с Удостоверение № 200599406. "Фератум България" ЕООД се грижи за своите клиенти, техните нужди и сигурност, като осигурява качествено обслужване, чрез гарантирана защита на личните им данни.

Бързи кредити онлайн!

Вземете кредит от "Бърза каса"?

"Бърза Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в цяла Европа за бърз кредит онлайн. Фирмата дава кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия, Нова Зеландия и Русия."Бърз лев" е кредит предназначен за хора, нуждаещи се спешно от пари. Единственото условие, на което трябва да отговаря кредитоискателя, за да кандидатства за "Бърз лев" е да има навършени 18 години.
  • Можете да кандидатствате за суми от 50 до 800 лв.
  • Връщането е от 5 до 45 дни
  • Можете да вземете заем онлайн или на място в офис на компанията
  • Няма поръчители и обезпечение
  • Без никакви такси за предсрочно погасяване на кредита
  • Получавате одобрение за няколко минути

Бърза каса