Изцяло Онлайн без посещаване на офис. Пари за няколко минути! Попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията и изпратете запитването.

Безлихвен Бърз Заем за 45 дни от Кредисимо

кредисимо

Как да заявиш кредит?
1. Попълваш онлайн форма и активираш своя клиентски профил, след пускане на първото си заявление. Всеки следващ заем заявяваш през профила си само с няколко клика.
2. Получаваш отговор до няколко минути.
3. Усвояваш парите по най-удобния за теб начин - банков път или на каса на Easy pay.

kredisimo-zaplata

credissimo до заплата до 800 лв

НОВО! Безлихвен 1-ви заем вече до 45 дни

    Твоят 1-ви и всеки 5-и заем Credissimo до заплата до 800 лв.* с 0% лихва ако върнеш заема в гратисен период до 30 дни в зависимост от избрания период на револвиране.

Имам нужда от още информация »

Възможност за удължаване на периода

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти. В случай, че на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем, можеш да платиш само оскъпяването за периода.

Представителен пример: Взел си 200 лева, с период на изплащане 15 дни. Ако на 15-тия ден (когато е падежът), нямаш възможност да погасиш заема, можеш да платиш само оскъпяването за периода. Това ще поднови заема ти за нови 15 дни. Така можеш да отлагаш изплащането на главницата (200 лева) неограничен брой пъти, ако плащаш редовно само оскъпяването.

МОМЕНТАЛНО ОДОБРЕНИЕ

Ако си редовен клиент и плащаш вноските си навреме, всяко твое следващо заявление ще се разглежда с приоритет и с възможност за моментално одобрение**.


ЗАЯВЯВАШ ОЩЕ ПО-БЪРЗО ПРЕЗ ТВОЯ ПРОФИЛ

Влизаш в твоя клиентски профил  в credissimo.bg и изпращаш заявление вече само с няколко клика, без повторно попълване на лични данни.
И още – през твоя профил вече можеш да заявяваш по-високи суми.**

Credissimo плюс от 200 до 4 000 лв.

Изплащане от 3 до 24 месеца.

За да заявиш заем Credissimo плюс над 3 000 лева е необходимо да имаш активиран клиентски профил. Максималната сума за първо заявление е до 3 000 лева.

ГЪВКАВ ПОГАСИТЕЛЕН ПЛАН

Можеш да разсрочиш вноските по твоят заем Credissimo плюс от 3 до 24 месеца, както е най-удобно за теб. Кредитните специалисти на Credissimo ще ти помогнат за определяне на индивидуалния ти погасителен план, съобразен с твоите възможности и желания.

ОТСТЪПКИ ЗА СЛЕДВАЩ ЗАЕМ

Ако си лоялен клиент и погасяваш вноските си навреме, за всеки следващ заем получаваш отстъпки от оскъпяването

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕФИНАНСИРАНЕ

Ако плащаш вноските коректно и в срок, можеш да получиш нов кредит, преди да си изплатил текущия.

Имам нужда от още информация »

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 800 лева и избран период на револвиране до 30 дни за първи и всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. 

** Кандидатите подлежат на моментално одобрение съгласно Общите условия и вътрешните правила на Credissimo. За заявяване на суми от кредитния продукт Credissimo до заплата над 800 лева и Credissimo плюс над 3 000 лева е необходим активиран клиентски профил.