Ние гарантираме за неприкосновеност на информацията, съдържаща лични данни!

"Уеб Брокер " е регистриран като администратор на лични данни и гарантира неприкосновеността на информацията, предоставяна от потребителите онлайн, посредством попълнени формуляри или електронна кореспонденция.

С отбелязване в полето на съответната избраната от вас форма за запитване потвърждавате, че сте прочели разбирате и давате правото и СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

ПРЕГЛЕД НА ДОКУМЕНТА

MAGAZIN-KREDITI

Уеб Брокер

 

     

 

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин за кредити?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Ало Кредит

Новини

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.