Независим представител, франчайз партньорска програма на "Уеб Брокер"

barzipzri

Франчайз - Собствен бизнес!

важно Важно: МОЖЕТЕ ДА ПРЕГЛЕДАТЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА НА КОМПАНИЯТА И ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ НАС  от тук  

Предлагаме УНИКАЛНА възможност за развитие на печеливш собствен бизнес.

Работете за себе си!

Консултантската компания "Уеб Брокер" е на българския пазар вече повече от седем години. Фирмата стартира дейността си като независим онлайн консултант, посредник между различни финансови , застрахователни и други компании и крайните клиенти. За този не особено дълъг период от време се превръща в един от лидерите на българския пазар. Бързият растеж води до промени, а промените – до въпроси и решения, които да запазят възходящата линия, по която фирмата се движи. Така се стига до идеята за франчайз. Франчайзингът е уникална форма за дистрибуция на стоки и услуги, която генерира в световен мащаб трилиони годишно.  Тя провокира франчайзополучателите към по-голяма мотивация, обвързвайки ги с финансовите резултати. Предлагаме много различни видове програми за основни или допълнителни доходи, както и ползването на готов бизнес модел, който минимализира многократно вероятността за неуспех. Друго изключително и много ценно е – получената компетентност в края на обучението, с която франчайзополучателят  се сдобива. Едни от малкото  недостатъци на франчайза са наложените  правила и изисквания към кандидатите от веригата. Но в случая  за "Уеб Брокер" те са от всеки лесно постижими. Желаещите трябва да са инициативни, отговорни, динамични и дисциплинирани личности със средна компютърна грамотност.  Изискванията към тях са:  да предлагат активно услугите и продуктите на компанията и нейните партньори, като ги поднасят под формата на висококачествено и учтиво обслужване. В задалите се тежки времена необходимостта от свежи пари ще се засили. Създалата се ситуация ще постави стени пред едни, но ще отвори врати за други. Вие избирате от кои да бъдете! Като уеб агенти или брокери ще се сдобиете с допълнителната възможност да получавате атрактивни комисионни, без значение в кое кътче от страната се намирате. Мисията на "Уеб Брокер" е чрез новите технологии да осигури нужния достъп до точна информация или услуга на всеки затруднен потребител. Изграждането на партньорска мрежа е в ход, и скоро тя ще задоволи нуждите на фирмата. Ако предлаганото партньорство на тази бързоразвиваща се компания с иновативни идеи  буди интерес във вас, моля, използвайте формата за контакт или изпратете заявление за включване към мрежата от електронната си поща на адрес:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

MAGAZIN-KREDITI

Уеб Брокер

 

     

 

Уеб Брокер - Информация

Каква е нашата идея и защо трябва да посетя офис или магазин за кредити?

Подобно при брокерите  на застраховки, където можете да изберете най-подходящата за вас застраховка така и посещавайки избран магазин за кредити можете да подадете едно единствено запитване, с помоща на брокера да изпратите една единствена заявка и да получите оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най-добрата оферта допадаща точно за вас или  компанията която най-много Ви допада. Можете да избирате от много оферти  стига да отговаряте на изискванията за кредитиране. Можем да Ви предложим и най-изгодните условия в застраховането, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции Още инфо

Уеб Брокер - ЗЗЛД

Информиран съм, че "Уеб Брокер" е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Давам съгласието си горепосочените лични данни да бъдат обект на обработка от страна на "Уеб Брокер" , за да може консултант да се свърже с мен. Информиран съм, че имам право на достъп до предоставените от мен лични данни, както и право на коригиране на тези данни. Предоставянето на лични данни има доброволен характер.

Ало Кредит

Новини

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.