Партньорска програма за отваряне на каса за плащане на битови сметки!

kasa

Чрез касовото приложение ще можете да работите като малка поща да изпращате и приемате плащания, да извършвате много услуги, като печелите процент от различните видове операции, които извършвате.

Услуги, които ще могат да се заплащат:

- Мобилен и стационарен телефон;  
- Електричество;
- Кабелна и сателитна телевизия; 
- Вода;
- Интернет достъп; 
- Интернет услуги;
- Топлофикация;  
- Лизинги;
- Банкови кредити; 
- Фишове, актове и глоби;
- Общински данъци и такси;  
- Застраховки и много други.
 

Необходими изисквания за партньорската програма.

За осъществяването на дейността Ви е необходима отлична компютърна грамотност, офис оборудване и интернет. Задължително е да имате собствен или нает офис или магазин на подходящо място. Партньорската програма ще  Ви предостави  възможност да плащате различни видове сметки, като за това ще получавате атрактивни комисионни.

Ако отговаряте на горните условия попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас.

Програмата е валидна за всички малки и големи населени места в България!

Партньори

Имате нужда от помощ?

Спешно Ви трябват бързи пари?

Посетете ни! Свържете се с нас!


sitiизи

За нас и за нашият Магазин за кредити " Бързи пари"

 

В нашият онлайн магазин не присъстват всички фирми наши партньори а само тези които имат желанието и са ни предоставили форми за кандидатстване директно в техните сайтове, както и рекламни материали банери и онлайн  форми за директно запитване към тях. Специално за бързите кредити а и за всички други услуги при желание всеки потребител може да се възползва от бърза  и качествена услуга , като посети най –близкият магазин или офис, извършващ консултации и услуги под марките WEB BROKER  и Бързи пари. Защо трябва да посетите офис или магазин. Както при брокерите  на застраховки в магазина за кредити можете да подадете едно единствено питане или да изпратите една единствена заявка и да получете оферти от много кредитни компании. Имате възможност за избор на оферта , можете да изберете фирмата или компанията която е с най - добрата оферта допадаща точно за вас. Можете да избирате от много оферти стига да отговаряте на изискванията. Който търси с нас намира. Желателно е преди да посетите избран офис - магазин и да кандидатствате за избрана услуга да се информирате възможно най-много за самата компания или фирма и да прочетете повече информация във фирмените страници на всички наши партньори. Това, което ние очакваме от нашите бъдещи клиенти и приятели:  Ако сте вече в дълг или финансово сте затруднени, да не се изкушавате и да не кандидатствате за финансиране. За повече информация и подробности относно продуктите на нашите партньори можете да посетите техните индивидуални портали.