Бързи пари Магазин за кредити и услуги онлайн телефонът 0875 / 220980

Нашите патентовани търговски Марки

Бързи пари , Магазин за кредити и Web Broker са търговски маркипатентовани са и са обект на  интелектуална собственост!

  уеб брокер 

УЕБ БРОКЕР 

  

БЪРЗИ ПАРИ  - регистрирана  МАРКА рег. No 100306

 
   

Класове на стоките и/или услугите   Списък на стоките и/или услугите

Клас 35:

бизнес консултанткси услуги, отнасящи се до франчайзинг; консултантски услуги в областта на партньорския маркетинг; бизнес консултации във връзка с реклами; бизнес съвети, свързани с реклама.

Клас 36:

брокерски услуги за договори за кредити.

 

Магазин за кредити - регистрирана МАРКА рег. No 109888

 
   

Класове на стоките и/или услугите   Списък на стоките и/или услугите

Клас 35:

рекламни, маркетингови и промоционални услуги; компютризирани услуги за поръчки чрез интернет; осигуряване на онлайн пазар за покупко-  продажби на стоки и услуги; предоставяне на онлайн сравняване на финансови услуги; предоставяне на потребителска информация за стоки и услуги; услуги за онлайн поръчки.


Марката е знак (текст, изображение или комбинация от двете), който отличава нашият бизнес от този на нашите конкуренти. Според действащите правила и закони, интелектуалната собственост обхваща много и различни обекти - марки, патенти, авторско право, ноу-хау и други. Според действащото законодателство само и единствено собственикът на марката има право да я използва свободно. Всички останали могат да правят това само и единствено след изричното негово съгласие. Ако имате желание и смятате да рекламирате или да използвате някоя от запазените търговски марки задължително трябва  преди това да се свържете със собственика на интелектуалната собственост. 

Телефон за връзка: 0988 / 35 02 02 email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Патентно ведомство 

Свържете се с нас

контакти

още инфо Изберете населено място, кликнете с мишката, за да получите подробна информация. Можете да видите точното метоположение и да се свържите с най  - близкият до вас офис, като се свържете по телефона или използвате формата за контакт