home - magazin za krediti / zaemi/ zastrahowki/ barzi pari УЕБ БРОКЕР  Бързи пари

Уеб Брокер е финансов посредник, чиято мисия е да ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка, търсена услуга или инвестиция. Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас продукт от всички фирми, които са наши партньори.

10 причини да се доверите на Web Broker!


web4o

Ние можем да Ви предложим:

Потребителски кредити и заеми

Бързо и лесно


tabela-magazin-barzipari

От нашият сайт за броени минути може да се

изпрати запитване към много компании

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

Също така, появяват се все повече нови формули за ипотечни кредити, които Ви дават гъвкави възможности да правите по-високи вноски когато можете и искате при определени от банката условия. Дефакто, тези формули предлагат много преимущества за хората, които имат гъвкави финанси.При повечето ипотечни кредити с фиксиран или плаващ лихвен процент, трябва да платите
такса за предсрочно погасяване.Официалната оферта за ипотечен кредит, която кредиторът прави, е изчислена на базата на предвидена възвръщаемост на инвестицията – приходи от плащанията на лихвата прификсиран или променлив лихвен процент в продължение на определен брой години, както е
договорено в споразумението. Ако погасявате предсрочно или правите по-високи вноски,срокът на ипотеката се намалява и кредиторът няма да получи лихвата, която е предвидил. За да компенсират този дефицит и да избегнат потенциални загуби, ипотекарните кредитори изискват да платите такса за предсрочно погасяване обикновено върху размера на предсрочно погасената главница.Цялата необходима информация за таксите за предсрочно погасяване трябва да бъде включенав офертата на банката. Таксите за предсрочно погасяване обикновено се определя като твърд процент и варира в границите от 0 до 5%. Трябва да бъдете информирани и за максималния размер на таксата за предсрочно погасяване, която може да се наложи да платите.Ако смените дома си, попитайте кредитора, дали е възможно да прехвърлите условията на съществуващия ипотечен кредит върху друг имот.


©European Union - Reproduction of Dolceta is authorised provided the source is acknowledged
http://www.dolceta.eu/

Партньори

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте всички наши партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Намерете най - близкият магазин за Бързи пари