home - magazin za krediti / zaemi/ zastrahowki/ barzi pari УЕБ БРОКЕР "Бързи пари"

Уеб Брокер е финансов посредник, чиято мисия е да ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка или подходящата инвестиция. Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас продукт от всички фирми, които са наши партньори.

10 причини да се доверите на Web Broker!


web4o

Ние можем да Ви предложим:

Потребителски кредити и заеми.

Бързо и лесно


tabela-magazin-barzipari

От нашият сайт за броени минути може да се

изпрати запитване към много компании

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

Обективно за кредитите-вятъра в платната и подводните камъни

Кредити!

 

На всички ни се е случвало- искаме нещо, а не можем да си го позволим. И независимо дали става въпрос за смяна на жилището или просто за плащане на сметките навреме, фактите са си факти- нямаме ли пари, няма как да ни се получи. Освен, разбира се, със заем.

В последните години ни заливат с реклами на кредити. Онлайн, бързи, оборотни, ипотечни, до заплата и какви ли още не ни се представят, като най-доброто и изгодно решение на финансовите ни проблеми. Доколко обаче това е така?

Бързи кредити- манна небесна или…???

Набрали огромна популярност през последните години, бързите кредити тотално са разчупили рамката на стандартната, сложна и тромава процедура по отпускане на заем. За броени минути и при минимални изисквания почти всеки може да получи желаната сума. Звучи перфектно, особено за случаите, в които непредвидени или спешни обстоятелства ни карат да потърсим помощ.

Но другата страна на тази монета невинаги е розова. Притиснати от времето, понякога се подвеждаме по обещания за леснота и прозрачност, не се информираме достатъчно за допълните условия и се намираме в изключително неприятната ситуация да връщаме в пъти повече, отколкото сме изтеглили.

 

Онлайн кредити- скорост и комфорт?

 

Да и да. Основните черти на заемите по интернет онлайн кредитите, са точно тези- отпускат се едва ли не светкавично и то без да напускате дома или офиса.Срокът за одобрение рядко надвишава 30 минути, средствата се получават и връщат отново онлайн или по банков път , изобщо цялата система е създадена така, че да отнема минимално време и да не причинява главоболия. Неслучайно този тип заеми са сред най-търсените бързи кредити.

За съжаление обаче и тук дебнат същите опасности. Ако не сме внимателни в избора си на компания, можем да се окажем с дълг значително надвишаващ изтеглените от нас пари и разумния лихвен процент.

 

Ипотечни кредити - да се страхуваме ли от тях?

 

Макар че далеч не е чудовището на кредитния свят, както много от нас са свикнали да я възприемат, ипотеката в никакъв случай не е заем, към който може да се подхожда лекомислено. Ипотечният кредит в своята същност това е един дългосрочен кредит гарантиран с недвижимо имущество, но преди да подпишете договора си за него трябва да сте сигурни, че правите правилния избор.

Трябва да се вземат много решения- тип вноски, лихва, срок и още купища детайли, които на пръв поглед изглеждат незначителни, а впоследствие могат значително да променят цената на заема.

 

Как изобщо можем да сме спокойни, когато искаме да изтеглим кредит?

 

Ключът е в достатъчното информация. Важността на предварителното проучване и разумното планиране не може да бъде надвишена. И все пак, не винаги имаме времето да съберем, камо ли да осмислим, всички необходими данни. А и без значение колко труд положим в тази насока, рискът да ни подмамят недобросъвестни кредитори винаги съществува.

Точно затова съществува независимият кредитен консултант и посредник Уеб Брокер . Компанията разполага с екип от професионалисти във финансовия сектор, които минават през всички тези процедури вместо Вас и се грижат нещата да протекат гладко и коректно да най-малката подробност. От подаването на заявлението за заем, до избора на най-подходящ кредитор и продукт- Уеб Брокер е с Вас при всяка стъпка!

Партньори

Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте всички наши партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Намерете най - близкият магазин за Бързи пари