webbroker Уеб Брокер” предоставя много различни по вид услуги на граждани и фирми ние Ви консултираме и помагаме да изберете по възможност най-добрата оферта измежду многото предложения, които се предлагат от финансовите и не финансовите институции в България - фирми и компании с които фирмата има споразумения и договори. Благодарение на нашия многогодишен опит и лични контакти ние помагаме за възможно най-кратко време и при благоприятни условия на всеки обърнал се към нас потребител! Виж повече..

Спешни пари бързи заеми онлайн

магазин за кредит

 Освен онлайн ,чрез калкулатора на избрана фирма наш партньор предлагаща   финансиране под формата на бързи кредити, можете да кандидатствате за необходимият Ви бърз заем за броени минути, като попълните само една кратка форма или се свържете с нас директно по телефона.

 

Какво означава бърз заем?

 Бърз кредит - това е форма на краткосрочен личен кредит създаден за бързина и удобство на потребителите. Продуктите за бързи кредити са предназначени да предоставят възможно спешни бързи решения за париТози вид необезпечени финанси често са подходящи за  тези със сравнително слаб кредитен рейтинг , тъй като  парите  сумите на  заема са доста малки а периодите на заема са и достатъчно кратки.

Бърз кредит добра опция ли е да бъде изтеглен?

 Бързите кредити просто не са добра опция. Ние не ги препоръчваме на никого. На годишна база лихвените проценти по бързите заеми  имат много голям лихвен процент. Но в случай, че човек няма изобщо друга алтернатива, това е възможно най-бързият законен  начин за получаване на спешни пари. Винаги е по добре да се кандидатства за потребителски кредит от някоя банка с много по ниски лихви. В случай че имате нужда от пари веднага, спешна нужда от пари днес и нямате към кого от познатите си да се обърнете, можете да кандидатствате онлайн или да отидете до магазин за кредит и да поискате заем. Ще трябва да докажете някаква заетост и да се индефицирате с личната си карта, както и да носите със себе си вашият мобилен телефон. Вероятно някоя от фирмите за спешни пари ще изискват и допълнителни лица за контакт. Тези лица в зависимост от изискванията на компанията и видът на заема обикновенно не са поръчители а служат само за връзка с вас. Внимавайте и преди да подпишите се информирайте за срока и условията на заема. Трябва да сте наясно с условията и да сте абсолютно сигурни, че можете да изплатите заема при посочените условия. Ако не можете да изплатите заема и лихвата му в рамките на договора, обикновено това е голям проблем. Задайте си въпроса: Ако нещата в момента са зле и  са лоши, наистина ли ще станат по-добри ? Мога ли да изплатя този кредит и лихвата му, без да си създавам още проблеми? 

Как мога бързо да получа бързо спешни пари?

 Можете да кандидатствате онлайн или да отидете до офис - магазин за кредит и да поискате заем.

Колко бързо ще мога да получа парите си?

 Ако кандидатствате онлайн  и  заявлението  за кредит  е одобрено, сумата по заема обикновено ще бъде преведена веднага на същия ден, особено ако кандидатствате в работното време на компанията.

Кой предоставя безлихвени заеми в България?

 В  цялата страна към настоящият момент има много доставчици на бързи кредити, както онлайн, така и с посещение на специализиран магазин или офис. Краткосрочният кредит е най-често срещаният вид бърз удобен заем. Въпреки това много от кредиторите в България предлагат дългосрочни финансови решения. Ако спешно се нуждаете от малък заем, ще трябва да се свържете с кредитор или да използвате брокер, който да ви помогне да намерите подходящия доставчик на финансови продукти.

Каква сума мога да взема като заем?

 Ако кандидатствате за заем при нас, можете да вземете назаем бързи пари от 100 - 5000. Ако търсите бързо да заемете по голяма сума пари, трябва да се уверите, че кредитното ви досие е актуализирано, за да гарантирате, че можете да си осигурите най-добрия шанс за одобрение.

За какво мога да  използвам бърз кредит?

 Кредитите веднага често могат да помогнат за управление на краткосрочните финансови проблеми, които могат да включват:

 • Повреда на МПС
 • Плащане на непредвидени задължения
 • Домашни ремонти - спешна нужда от майстори
 • Всякакви неочаквани и непредвидени разходи
 • Покриване на разходите на погребението на любим човек

Кога не би трябвало да мисля да използвам бърз заем?

 Продукта бърз заем може да бъде подходящи само за спешни ситуации. НЕ ТРЯБВА да се използва за:

 • Погасяване на други задължения
 • За всякакви ненужни забавления
 • Луксозни продукти и покупки.

Най добре е да се свържете се с кредитора си, ако имате такъв и при нужда от помощ във връзка с финансовото си състояние.

Ще ми бъде ли направена кредитна проверка?

 Ако кандидатствате за бърз заем и получите предложение от кредитор, обикновено ще трябва да ви бъде направена проверка на кредитната история, преди кредитът да бъде одобрен. Ако имате много кредитни проверки за кратък период от време, това може да показва по-високо ниво на риск за потенциален кредитор.

Обезпечени ли са бързите кредити?

 Всички малки заеми обикновенно са необезпечени, особено тези, които се превеждат онлайн.

Мога ли да получа бърз заем ако имам лош кредит?

 Бързите заеми са предназначени да помогнат на хората бързо да получат пари, за да могат да разрешат финансова спешна ситуация. За съжаление, много хора с лоши кредитни резултати са тези, които често се нуждаят от краткосрочна финансова помощ. Има компании които финансират при различни условия и с лошо цкр. 

Ако имате история с лош кредит, кредиторите може да са по-предпазливи по отношение на кредитирането, но повечето фирми за краткосрочни заеми определят лихви, които отчитат допълнителния риск.

Мога ли да отменя заема?

 Ако искате да анулирате вашия бърз заем, имате 14-дневен период на прекъсване от датата на подписване на договора за заем. Ако решите да анулирате, имате до 30 дни, за да върнете парите. Може да се начислява лихва само за периода, в който сте имали кредита - всички допълнителни такси трябва да бъдат възстановени.

Как мога да получа заем от 1000 лева?

Как да получите заем от 1000 лева?

 1. Намерете вашият кредитор. Ние можем да ви помогне да намерите кредитор, който предлага бързи заеми от 100 до 5000 лева.
 2. Уверете се, че отговаряте на условията на компанията.
 3. Кандидатствайте онлайн или в магазина / офиса
 4. Изчакайте становище по запитването 
 5. В случй, че сте одобрени вземете парите си .

 

 

Партньори

Като цяло услугата на консултантите е уникална, защото ви спестява време и средства.

Ползата на компаниите е същата, каквато е на всички търговски фирми да плащат на търговските си агенти. Колкото повече продукти или услуги се продават толкова повече печели компанията, а конкуренцията е жестока. Условията са еднакви и в двата случая. Като при застраховките, цената им е еднаква независимо дали я сключвате директно в застрахователната компания или Ви я прави застрахователен агент. Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

 

Партньори

Имате нужда от помощ?

Спешно Ви трябват бързи пари?

Посетете ни! Свържете се с нас!


sitiизи

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес! За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.