УЕБ БРОКЕР може да Ви помогне да намерите най-изгодно предложение за заем, кредитзастраховка, услуга , инвестиция.

 0875 / 220 980 : 0877 / 56 98 28

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

mini

От 01.03. 2017 година кредитна компания MiniZaem.bg и консултантска фирма Уеб Брокер ще работят в сътрудничество.

Партньорската програма ще работи в посока предоставяне на помощ на потребители, които срещат затруднения при попълване на формата за кандидатстване или нямат достъп до интернет.

MiniZaem.bg е онлайн платформа на Изи Финанс - кредитна компания с традиции в предоставянето на бързи кредити.

Компанията предлага два вида кредити - онлайн кредити до заплата и кредити на вноски.

Интернет кредитите, които небанковата финансова организация предоставя са предназначени за всички хора, които се нуждаят от малко финансова помощ, която да им бъде отпусната веднага и без излишни формалности.

Кредит до заплата

Кредит до заплата е малък заем в размер до 500 лв., който е предназначен предимно за хора, които имат нужда от спешни пари за кратък период от време. За да се кандидатства за този вид заем е необходимо кредитоискателя да е пълнолетен, да попълни формата за кандидатстване, която се намира на онлайн платформата на MiniZaem.bg или да посети офис на Уеб Брокер. До 30 минути след попълване на формата ще получи уведомление дали е одобрен или не и при одобрение парите ще му бъдат предоставени по удобен за него начин (банкова сметка, клон на Изи Пей и други).

Кредит на вноски

Кредит на вноски е onlineзаем до 1800 лв., който от Мини Заем предоставят на потребители, които имат нужда от по-голям размер финансова помощ. Погасяването на кредита се извършва на месечни вноски (от 6 до 14) в зависимост от размера на усвоения кредит. Кандидатстването се извършва по идентичен начин както при кредит до заплата.

От Мини Заем считаме, че съвместната ни работа с консултантска компания Уеб Брокер ще бъде от полза на всеки, който има нужда от финансова помощ, за която да кандидатства информирано и в точния момент.

 

Вземи сега  кредит онлайн от MiniZaem.bg ! От 50 до 2 500 лв. за броени минути.

mini

Кредити на вноски  до 2 500 лв. С най-изгодни условия от MiniZaem.bg. Онлайн или в офис на WebBroker.

 

Партньори

Като цяло услугата на консултантите е уникална, защото ви спестява време и средства.

Ползата на компаниите е същата, каквато е на всички търговски фирми да плащат на търговските си агенти. Колкото повече продукти или услуги се продават толкова повече печели компанията, а конкуренцията е жестока. Условията са еднакви и в двата случая. Като при застраховките, цената им е еднаква независимо дали я сключвате директно в застрахователната компания или Ви я прави застрахователен агент. Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте нашите партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес! За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Партньорски офиси на "Уеб Брокер"в България

Изберете населено място, за да получите подробна информация. Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Вижте всички офиси