УЕБ БРОКЕР може да Ви помогне да намерите най-изгодно предложение за заем, кредитзастраховка, услуга , инвестиция.

 0875 / 220 980 : 0877 / 56 98 28

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

 Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти заеми на различни банкови и не банкови институции.

Намерете вашият кредит

Застраховки

Как ще ви помогнем, при нужда от застраховка?

Ние работим с едни от водещите застрахователни компании в България. Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.

Вижте нашите предложения

Инвестиции

Какво ще Ви предложим, за вашите пари и инвестиции?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим

Най - добрата доходност

Рефинансиране на ипотечен кредит

Възможност за обединяване на всички заеми в един. Бърз кредит срещу ипотека , възможен избор на небанкова финансова институция, изцяло с прозрачни условия. Без скрити такси и комисионни. Можем да Ви съдействаме да получите предварително становище изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате офис. Бърз отговор, минимум документи не е необходимо да се доказва доход. Кредитоискателя сам избира вноска, срок и ГПР. Предлагаме възможности за рефинансиране на кредит към небанкови финансови институции , чрез които можете да намалите размера на вноските си, да удължите срока на кредита, да обедините няколко по-малки задължения или да получите допълнителни средства. Рефинансирането на кредит е много полезна услуга, която цели да улесни изплащането на кредити към други финансови институции.


СРОК: от 1 до 10 г.
ЛИХВА: По договаряне!
РАЗМЕР: от 5000 до 500 000 евро

Запитване за рефинансиране онлайн!


Предимства:
•    дълъг срок за погасяване на кредита - до 10 години;
•    възможност за гратисен период за лихва и главница;
•    възможност за сезонно погасяване;
•    избор между намаляващи и анюитетни погасителни вноски;
•    без такса за кандидатстване;
•    без такса за оценка на имота;
•    без такса за предсрочно погасяване.

nazaem4

Партньори

Като цяло услугата на консултантите е уникална, защото ви спестява време и средства.

Ползата на компаниите е същата, каквато е на всички търговски фирми да плащат на търговските си агенти. Колкото повече продукти или услуги се продават толкова повече печели компанията, а конкуренцията е жестока. Условията са еднакви и в двата случая. Като при застраховките, цената им е еднаква независимо дали я сключвате директно в застрахователната компания или Ви я прави застрахователен агент. Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователните институции. 

Вижте нашите партньори!

Печелете с нас

Франчайз Предложение на Web Broker!

Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер! БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес! За да се свържете с нас използвайте формата за контакт.

Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

Намерете ни

Партньорски офиси на "Уеб Брокер"в България

Изберете населено място, за да получите подробна информация. Можете да видите точното местоположение и да се свържете с  най - близкият до вас офис, като използвате формата за контакт.

Вижте всички офиси