Бърза Каса - бърз заем от 50 до 700лв.

Бърза каса

За помощ виж видеото!

Бързи кредити онлайн!

Вземете кредит от "Бърза каса"?
"Бърза Каса" е марка на групата "Фератум", която е водеща компания в цяла Европа за бърз кредит онлайн. Фирмата дава кредити в много страни от Европейския съюз, а също така и в Австралия, Нова Зеландия и Русия."Бърз лев" е кредит предназначен за хора, нуждаещи се спешно от пари. Единственото условие, на което трябва да отговаря кредитоискателя, за да кандидатства за "Бърз лев" е да има навършени 18 години.
  • Можете да кандидатствате за суми от 50 до 700 лв.
  • Връщането е от 5 до 45 дни
  • Можете да вземете заем онлайн или на място в офис на компанията
  • Няма поръчители и обезпечение
  • Без никакви такси за предсрочно погасяване на кредита
  • Получавате одобрение за няколко минути

Правила за кандидатстване

bezlihenzaem

важно ВАЖНО!  Преди кандидатстване: 
• включете мобилния си телефон
• уверете се, че имате поне 30ст. наличност в картата си за изпращане на SMS, с който да потвърдите заявката си
• подгответе личната си карта, за да въведете данните

Стъпка 1: Моля попълнете формата за кандидатстване с избраните от Вас сума и срок на заема, както и необходимите лични данни съгласно указанията. Обърнете внимание на задължителните полета, отбелязани със знака " * " . В случай, че пропуснете задължително за попълване поле, страницата ще Ви върне в началото с указания за попълване на пропуснатите данни. За да продължите е необходимо също така да поставите отметка за даване на съгласие с Общите Условия. След като се убедите, че попълнената от Вас информация е пълна и точна, натискате бутон "Кандидатствай". С тази стъпка, Вие изпращате кандидатурата.

Стъпка 2: Ще получите потвърждение, че кандидатурата Ви е приета. След това ще бъде извършена проверка на Вашите данни и кредитната Ви история, и ще получите SMS с решението.

В рамките на 10 минути вие ще получите SMS с отговор, относно вашата заявка. Ако кандидатурата ви е одобрена, следва да изпратите потвърждение чрез НОВ  SMS, написан изцяло на латиница на номер 1917, съдържащ следната информация, FER PRIEMAM в посочения ред, като оставите разстояния между думите.

Моля имайте предвид, че съобщението, с което потвърждавате бързия заем – SMS с текст

FER PRIEMAM , трябва да бъде изпратен от GSM номера, с който сте кандидатствали!

Също така при нужда ще получите и допълнителни SMS-и с разяснения за действия, които трябва да предприемете. След получаването на потвърдителния SMS от Вас, исканата сума ще бъде наредена!

Желателно е да погледнете:
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ЗАЕМ