бърза каса онлайн

 

КАНДИДАТСТВАЙ ОНЛАЙН ЗА КРЕДИТ ОТ ФЕРАТУМ от 50 до 700 лв.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ  0700 11088

 

кандидатствай

Фератум е водеща компания в Европа

за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Предлагат гъвкави решения за потребителите, които търсят кратосрочни решения за различните си финансови нужди. Кредитите, които предлгат са за суми от 50лв. до 700лв. за срок от 5 до 45 дни. Кандидатстването става чрез мобилен телефон, онлайн или в един от офисите на Фератум или на Уеб Брокер. Кандидатстването за кредити онлайн е бърз и лесен процес. За да кандидатствате, използвайте нашия кредитен калкулатор. Изполвайте слайдерите, за да определите сумата и срока на кредита, в зависимост от Вашите нужди. Калкулаторът ще Ви покаже пълната сума, която трябва да заплатите за кредита.

Вашите документи ще бъдат разгледани и ще получите отговор за одобрени в рамките на десет минути.

Как да удължите Срока на Заема си

Ако сте взели бърз кредит от Фератум и не можете да изплатите заема в срок, за да избегнете наказателните такси, можете да кандидатствате за отсрочка с 15 дни, като им изпратите кратка молба на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. преди първоначалната падежна дата. В имейла е необходимо да посочите имената си и номера на фактурата по заема или ЕГН. За активираното удължаване и новата падежна дата ще бъдете уведомени чрез СМС.

По този начин ще удължите срока на заема с 15 дни, както и ще запазите чистата си кредитна история в Централния регистър.

Можете да удължите срока на заема си до два пъти с по 15 дни, като за всяко удължаване е дължима такса в размер 20% от сумата на заема. За повече информация прочетете "Общите им условия"

Фератум не случайно е една от най-предпочитаните кредитни компании в Европа с офиси в 19 държави с голям брой удовлетворени клиенти, благодарение на техните предимства.

  • Кредити без допълнителни и скрити такси
  • Възможност за удължаване на срока на кредита
  • Кандидатстване онлайн, в офис или чрез SMS
  • Най-надеждната компания за бързи кредити в 19 държави
  • Одобрение в рамките само на 10 минути
  • Пълна прозрачност за клиента
  • Изгодни условия и ниски лихви

feratum

minizaem

200x200-sitikredit

barzi-pari

ипотека

контакти

още инфо Изберете населено място, кликнете с мишката, за да получите подробна информация. Можете да видите точното метоположение и да се свържите с най близкият до вас офис, като се свържете по телефона или използвате формата за контакт

Чести въпроси?

Имам ли шанс да бъда одобрен?

Шансът да бъдеш одобрен ще е минимален ако:

Нямаш навършени години.

Не се осигуряваш и нямаш никакви  доходи.

Месечният ти доход е недостатъчен.

Имаш просрочени или необслужвани задължения.

Имаш лоша кредитна история.

Виж всички!

ipoteka

Ало Кредит