• Добре Дошли

  Ще Ви помогнем да изберете най-добрата оферта за всички видове кредити, застраховки и инвестиции! Без дребен шрифт, без скрити условия!

  10 причини да се доверите на WebBroker!

  Бързият Финансов Агент

  УЕБ БРОКЕР е български финансов посредник, чиято мисия е да Ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка или подходящата инвестиция за Вас.От нашият сайт за 5 минути можете да заявите бърз кредит, заем до заплата или да кандидатствате за бързи кредити онлайн.Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас кредитен продукт на банките и финансовите институции, които са наши партньори.Консултирайки се с нас ще се чувствате уверени, че сте избрали правилният кредитор и кредитен продукт.

 • Партньори

  Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователни институции.

  Вижте нашите партньори!
 • Намерете ни

  Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с най-удобния за Вас офис, като използвате формата за контакт.

  Изберете най-близкия офис
 • Бързи Кредити

  Без Доказване на Доходи

 • Web Broker

  Всички Видове Застраховки

 • Печелете с нас

  Франчайз Предложение на WebBroker!

  Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер!БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

  Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

ипотечен заявка

застраховки

mogo лизинг

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване и усвояване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти (заеми) на различни банкови и небанкови институции. Намерете вашият кредит!

Застраховки

Как ще ви помогнем,при нужда от застраховка?

Ние работим с една от водещите застрахователни компании в България.Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем заедно с вас застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.Вижте нашите предложения!

Инвестиции

Какво ще ви предложим,за вашите пари?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим най-добрата доходност!

Също така, появяват се все повече нови формули за ипотечни кредити, които Ви дават гъвкави възможности да правите по-високи вноски когато можете и искате при определени от банката условия. Дефакто, тези формули предлагат много преимущества за хората, които имат гъвкави финанси.При повечето ипотечни кредити с фиксиран или плаващ лихвен процент, трябва да платите
такса за предсрочно погасяване.Официалната оферта за ипотечен кредит, която кредиторът прави, е изчислена на базата на предвидена възвръщаемост на инвестицията – приходи от плащанията на лихвата прификсиран или променлив лихвен процент в продължение на определен брой години, както е
договорено в споразумението. Ако погасявате предсрочно или правите по-високи вноски,срокът на ипотеката се намалява и кредиторът няма да получи лихвата, която е предвидил. За да компенсират този дефицит и да избегнат потенциални загуби, ипотекарните кредитори изискват да платите такса за предсрочно погасяване обикновено върху размера на предсрочно погасената главница.Цялата необходима информация за таксите за предсрочно погасяване трябва да бъде включенав офертата на банката. Таксите за предсрочно погасяване обикновено се определя като твърд процент и варира в границите от 0 до 5%. Трябва да бъдете информирани и за максималния размер на таксата за предсрочно погасяване, която може да се наложи да платите.Ако смените дома си, попитайте кредитора, дали е възможно да прехвърлите условията на съществуващия ипотечен кредит върху друг имот.


©European Union - Reproduction of Dolceta is authorised provided the source is acknowledged
http://www.dolceta.eu/