• Добре Дошли

  Ще Ви помогнем да изберете най-добрата оферта за всички видове кредити, застраховки и инвестиции! Без дребен шрифт, без скрити условия!

  10 причини да се доверите на WebBroker!

  Бързият Финансов Агент

  УЕБ БРОКЕР е български финансов посредник, чиято мисия е да Ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит, застраховка или подходящата инвестиция за Вас.От нашият сайт за 5 минути можете да заявите бърз кредит, заем до заплата или да кандидатствате за бързи кредити онлайн.Целта ни е да Ви помогнем да изберете най-изгодния за Вас кредитен продукт на банките и финансовите институции, които са наши партньори.Консултирайки се с нас ще се чувствате уверени, че сте избрали правилният кредитор и кредитен продукт.

 • Партньори

  Предлагаме Ви най-изгодните условия, защото работим с лидерите сред финансовите и застрахователни институции.

  Вижте нашите партньори!
 • Намерете ни

  Изберете населено място, за да получите подробна информация.Можете да видите точното местоположение и да се свържете с най-удобния за Вас офис, като използвате формата за контакт.

  Изберете най-близкия офис
 • Бързи Кредити

  Без Доказване на Доходи

 • Web Broker

  Всички Видове Застраховки

 • Печелете с нас

  Франчайз Предложение на WebBroker!

  Бъдете наш Бизнес Партньор, станете независим представител на Уеб Брокер!БЕЗПЛАТНА възможност за развитие на собствен печеливш бизнес!

  Печелете заедно с нас! Работете за себе си!

ипотечен заявка

застраховки

mogo лизинг

Заеми

Какво ще направим за вас, ако търсите кредит?

Web Broker ще свърши вместо вас всички процедури по кандидатстване и усвояване на  желаният кредит. Уеб Брокер рекламира и предоставя информационни услуги за кредитни продукти (заеми) на различни банкови и небанкови институции. Намерете вашият кредит!

Застраховки

Как ще ви помогнем,при нужда от застраховка?

Ние работим с една от водещите застрахователни компании в България.Можем да договорим специални цени за нашите потенциални клиенти. Ще изберем заедно с вас застраховката, която Ви е необходима и е точно за вашите нужди и възможности.Вижте нашите предложения!

Инвестиции

Какво ще ви предложим,за вашите пари?

Ние следим всички предложения от водещите банки на пазара и ще Ви консултираме,при желание да инвестирате. Ще предложим най изгодните варианти за Вас.При желание ще ви насочим към взаимни фондове. Ние можем да Ви осигурим най-добрата доходност!

Обективно за кредитите-вятъра в платната и подводните камъни

Кредити!

 

На всички ни се е случвало- искаме нещо, а не можем да си го позволим. И независимо дали става въпрос за смяна на жилището или просто за плащане на сметките навреме, фактите са си факти- нямаме ли пари, няма как да ни се получи. Освен, разбира се, със заем.

В последните години ни заливат с реклами на кредити. Онлайн, бързи, оборотни, ипотечни, до заплата и какви ли още не ни се представят, като най-доброто и изгодно решение на финансовите ни проблеми. Доколко обаче това е така?

Бързи кредити- манна небесна или…???

Набрали огромна популярност през последните години, бързите кредити тотално са разчупили рамката на стандартната, сложна и тромава процедура по отпускане на заем. За броени минути и при минимални изисквания почти всеки може да получи желаната сума. Звучи перфектно, особено за случаите, в които непредвидени или спешни обстоятелства ни карат да потърсим помощ.

Но другата страна на тази монета невинаги е розова. Притиснати от времето, понякога се подвеждаме по обещания за леснота и прозрачност, не се информираме достатъчно за допълните условия и се намираме в изключително неприятната ситуация да връщаме в пъти повече, отколкото сме изтеглили.

 

Онлайн кредити- скорост и комфорт?

 

Да и да. Основните черти на заемите по интернет онлайн кредитите, са точно тези- отпускат се едва ли не светкавично и то без да напускате дома или офиса.Срокът за одобрение рядко надвишава 30 минути, средствата се получават и връщат отново онлайн или по банков път , изобщо цялата система е създадена така, че да отнема минимално време и да не причинява главоболия. Неслучайно този тип заеми са сред най-търсените бързи кредити.

За съжаление обаче и тук дебнат същите опасности. Ако не сме внимателни в избора си на компания, можем да се окажем с дълг значително надвишаващ изтеглените от нас пари и разумния лихвен процент.

 

Ипотечни кредити - да се страхуваме ли от тях?

 

Макар че далеч не е чудовището на кредитния свят, както много от нас са свикнали да я възприемат, ипотеката в никакъв случай не е заем, към който може да се подхожда лекомислено. Ипотечният кредит в своята същност това е един дългосрочен кредит гарантиран с недвижимо имущество, но преди да подпишете договора си за него трябва да сте сигурни, че правите правилния избор.

Трябва да се вземат много решения- тип вноски, лихва, срок и още купища детайли, които на пръв поглед изглеждат незначителни, а впоследствие могат значително да променят цената на заема.

 

Как изобщо можем да сме спокойни, когато искаме да изтеглим кредит?

 

Ключът е в достатъчното информация. Важността на предварителното проучване и разумното планиране не може да бъде надвишена. И все пак, не винаги имаме времето да съберем, камо ли да осмислим, всички необходими данни. А и без значение колко труд положим в тази насока, рискът да ни подмамят недобросъвестни кредитори винаги съществува.

Точно затова съществува независимият кредитен консултант и посредник Уеб Брокер . Компанията разполага с екип от професионалисти във финансовия сектор, които минават през всички тези процедури вместо Вас и се грижат нещата да протекат гладко и коректно да най-малката подробност. От подаването на заявлението за заем, до избора на най-подходящ кредитор и продукт- Уеб Брокер е с Вас при всяка стъпка!